Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Vårens inredningsnyheter hos Åhléns 2022

09 feb, 2022 
AvLinda Strömbäck
Kollektionen Spring Clean och Spring Forward hos Åhlens SS22
Minimalistiskt med inslag av färgsprakande kulörer står i fokus när vi blickar framåt mot ljusare tider i Åhléns nya vårkollektion. Se inredningsnyheterna och inspireras i vårljusets annalkande!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 stylingtrender som spås bli stora 2022Brand logo
5 stylingtrender som spås bli stora 2022

Avskalat, mjukt och naturnära där material och struktur står i fokus – efter pandemin är det våra nya levnadssätt som präglat Åhléns vårkollektion 2022. Men i kombination med den avskalade grunden kompletteras säsongen också med mönster, levande accentfärger och peppande framtidsutsikter. Kollektionerna Spring Clean och Spring Forward inspirerar till en mysig hemmamiljö såväl till en försiktig optimism som börjar blicka framåt mot våren och en livlig, färgglad tillvaro efter en pandemi.

Annons

Här kan du spana in alla Åhléns senaste inredningsnyheter! (reklamlänk)

Åhléns kollektion SS/22 Spring Clean

Naturnära nyanser i Åhléns vårkollektion

Efter två år av nya vanor och behov som skapats och ställts om har Åhléns fokuserat på att skapa en fridfull hemmamiljö. I ett minimalistiskt mantra står ena delen av kollektionen med en inbjudande och lugn atmosfär i rena och organiska former med fokus på att skala ner snarare än addera. Med enkla medel som mjuka textilier och stilrena detaljer skapas lätt en komfortabel och harmonisk interiör.

Annons

Spana in våra favoriter från nyheterna här!

Åhléns kollektion SS/22 Spring Clean i mjuka och ljusa textilier
Åhléns kollektion SS/22 Spring Clean i naturmaterial och rutigt mönster
Annons

Naturmaterial och rena strukturer har också använts som viktiga element i kollektionen för att lyfta den varma, moderna skandinaviska estetiken – precis som de neutrala, sobra nyanserna som går från jordigt varma till sofistikerat svala toner. Glas med ribbad struktur och porslin i romantiska former kompletterar också köksbordet i kollektionen Spring Clean.

Åhléns kollektion SS/22 Spring Clean i varma och svala nyanser
Åhléns kollektion SS/22 Spring Clean porslin och glas i naturnära färger
Annons

Konstnärligt och levande färger hos Åhléns våren 2022

Den andra delen av Åhléns SS/22-kollektion Spring forward sätter snarare sikte mot framtiden med sin färgstarka palett. Med inspirerande och levande kulörer i kontrast till den avskalade grundens canvas sätter detaljerna som belysning, textil och dekoration onekligen färg på tillvaron!

Åhléns kollektion SS/22 Spring Forward färgsprakande röd stol
Åhléns kollektion SS/22 Spring Forward med handdukar i poppigt röda toner
Annons

I symbios med den neutrala basen kontrasterar starka färger som lavendel, knalligt blått och eldigt orangerött tillsammans med rutigt och blommande mönster. Med ambition att låta hemmet bli mer konstnärligt och lekfullt får färgsprakande glasdetaljer som vaser, karaffer och ljushållare tillsammans med poppiga textilier stå i rummets centrum. Färgstarkt och livligt i takt med våren som sakta men säkert börjar knoppa!

Åhléns kollektion SS/22 Spring Forward med inslag av lavendel
Åhléns kollektion SS/22 Spring Forward karaff
Annons
Åhléns kollektion SS/22 Spring Forward matta i blommigt mönster

Foto: Åhléns

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons