Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Vårens nyheter från Ellos Home – shoppingredaktörens 9 favoriter

12 mar, 2024 
AvStina Meyerson
Ellos home vår nyheter 2024
Letar du efter fina inredningsdetaljer eller möbler att uppdatera ditt hem med i vår? Vår shoppingredaktör Stina Meyerson listar här sina nio favoriter från Ellos Homes vårkollektion 2024!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Visst får man väl ändå säga att det är vår nu, när skog och mark smälter fram och gemene svensk vänder ansiktet mot solen på väg till och från jobbet? Utöver knoppar som brister och fågelsångens återkomst går även härliga inredningsnyheter hand i hand med vårens antågande.

I vår bjuder Ellos Home på en ljus kollektion som andas hemtrevnad. Vår shoppingredaktör Stina Meyerson har scannat utbudet och listar här sina favoriter.

Se hela kollektionen här! (reklamlänk)

Ellos Homes vårkollektion 2024 – 9 favoriter

Mjuk filt i muslin

Ellos Home

Mysig filt med mönstrad framsida och enfärgad baksida, i mjukt och luftigt muslintyg som ger en härligt rynkig effekt.

Annons

Kvadratiskt sidobord

Ellos Home

Vackert kvadratiskt sidobord i lönnfanérad MDF. Perfekt för dig som bor litet och behöver ett soffbord i mindre skala!

Rutig ullmatta

Ellos Home

Handvävd matta av ull och bomull, med rutigt mönster i varma toner. Mattan finns också med rutor i svart och naturvitt.

Annons

Vågig vit tallrik

Byon

Vit assiett som skapats med inspiration från snäckor och böljande vågor. Tallriken har en blank finish och passar till de allra flesta måltider. Frukost, mellanmål eller dessert gör sig exempelvis fint på det nätta fatet.

Skira vita gardiner

Ellos Home

Vävda veckbandslängder i skir kvalitet, med multiband som gör det möjligt att hänga gardinerna på olika sätt. Med hjälp av snörena i rynkbandet kan du enkelt skapa jämna, fina veck. Gardinerna finns tillgängliga i tre längder.

Annons

Luftigt överkast

Ellos Home

Överkast av ekologisk bomullsmuslin i fyra lager, med fållade kanter. Överkastet är mjukt, luftigt och vackert rynkigt. Spana in de åtta olika färgerna!

Runt vitt soffbord

Ellos Home

Modernt soffbord i högblank metall med en emaljerad toppskiva och pulverlackerade ben. Bordet passar utmärkt för dig som vill ha ett hem utan en massa hårda, vassa kanter – utan uppskattar mjuka rundade former. Bordet är 40 centimeter högt och har en diameter på 70 centimeter.

Annons

Beige kaklad piedestal

Ellos Home

Beige piedestal i MDF, klädd med kakelplattor, som sträcker sig 59 centimeter över golvet. Använd den som ett sidobord eller lyft fram dina finaste dekorationsföremål eller vaser genom att placera dem på piedestalen. Piedestalen finns också med gula kakelplattor.

Bestick med vita handtag

Sabre Paris

Är du ute efter nya bestick för att förhöja din dukning? Det här eleganta, men härliga besticksetet från Sabre Paris är gjort av rostfritt stål med högkvalitativa akrylhandtag. Kort sagt ett bestickset att använda och älska i många år framöver!

Annons
Inredningstrender som spås bli stora under 2024Brand logo
Inredningstrender som spås bli stora under 2024

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons