Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Sno inredningsstilen av Brita Zackari – 11 shoppingtips

06 maj, 2024 
AvMichelle Lannerhjelm
AvStina Meyerson
Brita Zackaris inredning.
Foto: Fanny Rådvik
Vi är nog många som drömmer om Brita Zackaris gård i Sörmland. Hennes inredningsstil vill vi absolut ta efter – och nu kan du göra just det. Här är möblerna och prylarna som Brita har hemma!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi känner inte bara igen Brita Zackari som vår egna bloggare på ELLE utan också som både programledare och bonde på sin fina gård i Sörmland. I den fjärde säsongen av Hjälp, vi har köpt en bondgård får vi än en gång följa med familjen Zackari Wahlström på deras resa mot ett drömhem på landet. Britas moderna och danska inredningsstil möter Kalles lantliga, lite western-vibbar – och resultatet är så snyggt!

Känner du som oss, att du inte kan få nog av Britas hem? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat 11 köptips som liknar, eller rent av är, möblerna eller dekorationsföremålen som Brita Zackari har hemma.

Inredning till vardagsrummet

Inspireras av Brita Zackaris inredning i vardagsrummet!

Brita Zackaris vardagsrumsinredning.
Foto: Fanny Rådvik

Kurvig spegel, Ferm living

Britas spegel är från Ferm Living och har en organisk design med en mjuk, kurvig form och en tunn ram. Läs mer och köp spegeln här. (reklamlänk)

Annons
Kurvig spegel med tunn ram.
Klicka på bilden för att komma till spegeln.

Rottingfåtölj, Ellos

Rottingmöbler är en tidlös favorit som dyker upp i många hem. Britas rottingfåtölj är numera slutsåld, men du hittar en liknande på Ellos. Läs mer och köp fåtöljen här (reklamlänk).

rotting fåtölj
Klicka på bilden för att komma till fåtöljen

vas, hay

Brita har satsat på en iögonfallande vas från Hay. Vasen är handgjord med hjälp av en speciell glasblåsningsteknik, med ett unikt virvlat mönster. Läs mer och köp vasen här (reklamlänk).

Annons
Fin vas med virvlat mönster.
Klicka på bilden för att komma till vasen.

Plisserad lampa, Hay

Britas plisserade bordslampa är lätt att bli kär i! Lampan kommer från Hay och har blivit en poplär detalj i mångas hem. Läs mer och köp lampan här (reklamlänk).

hay plisserad lampa

inredning till köket

Vi älskar Brita Zackaris lantkök – scrolla vidare för att spana in mer av inredningen!

Annons
Brita Zackaris köksinredning.
Foto: Fanny Rådvik

Vattenkokare, Alessi

En snygg detalj hemma hos Brita är Alessis vattenkokare Plissé. Vattenkokaren har en elegant och modern design, som skapats med inspiration av plisserat tyg. Läs mer och köp vattenkokaren här (reklamlänk).

Grå vattenkokare från Alessi
Klicka på bilden för att komma till vattenkokaren.

Skål, mateus

Vill du också inreda med vackra skålar på köksbordet? Den populära ostronskålen från Mateus är ett fint alternativ – fyll den med frukt och grönsaker som ska stå ute i rumstemperatur. Läs mer och köp skålen här (reklamlänk).

Annons
Vit skål i keramik.
Klicka på bilden för att komma till skålen.

Stol, jotex

Britas stolar i köket är designade av Börge Mogensen och är köpta på loppis. Du kan också ge dig ut på second hand-jakt eller hitta en liknande trästol, som den här från Jotex. Läs mer och köp stolen här (reklamlänk).

trästol från Nattavaara.
Klicka på bilden för att komma till stolen.

Stor vas av Jessica Hans, HAY

En fin detalj i köket är den här snygga vasen av Jessica Hans för danska HAY. Vasen är tillverkad för hand i en organisk, oregelbunden design med ett vackert mönster med stengods. Läs mer och köp vasen här (reklamlänk).

Annons

Inredning till sovrummet

Behöver du inspiration till hur du kan få till ett mysigt och personligt sovrum? Spana in Britas fina sovrum här!

Brita Zackaris sovrum – inredning.
Foto: Fanny Rådvik

Rosa påslakan, Ellos

Ett enkelt sätt att lyfta sovrummet på är med lakan. Satsa på färgglada sängkläder i varma nyanser, men våga också blanda olika kulörer och mönster. Här är till exempel ett vackert rosa påslakanset från lyxiga Tekla. Läs mer och köp sängkläderna här (reklamlänk).

Annons
Rosa påslakan set från tekla
Klicka på bilden för att komma till påslakansetet.

Ljusbrunt påslakanset, Ellos

Påslakanset i mjuk bomull i en vacker kanelbrun färg, med tryckknappar i nederkanten på påslakanet. Se mer och köp påslakansetet här (reklamlänk).

ljusbrunt orange påslakan set
Klicka på bilden för att komma till påslakansetet.

Gul filt, jotex

En mysig filt kan också göra det där lilla extra för ditt sovrum, Brita har inrett med en ljusgul sådan i sängen. Du hittar en liknande pläd av tvättad bomullsmuslin, med korta fransar på Ellos. Läs mer och köp filten här (reklamlänk).

Annons
gul filt från ellos
Klicka på bilden för att komma till filten.
Kika in hemma hos Brita och Kalle ZackariBrand logo
Kika in hemma hos Brita och Kalle Zackari

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons