Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Trend 2024: Så inreder du med krom detaljer

16 jan, 2024 
AvSandra Bohlin
krom inredning
Haka på den senaste inredningstrenden – krom och metallic! Vi guidar dig genom en av årets hetaste trender och listar de populäraste köpen som fixar stilen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tidlöst, lyxigt och så trendigt – 2024 är året då vi går all in på kromdetaljer i hemmet! Vi har tidigare tipsat om årets trender som röd inredning, böljande former och den populära Japandi-stilen och nu är det dags för krom att ta över inredningsscenen. I årets trendhem ser vi materialet i allt från lampor och vaser till kannor och detaljer som både fångar ögat och ger en lyxig touch till vilket hem som helst.

krom inredning
krom inredning
Annons

Är du sugen på att haka på en av årets trender så är kromdetaljer helt rätt väg att gå! Detaljerna fångar inte bara ögat utan ger hemmet en lite kaxig och genomtänkt känsla som enkelt kan kombineras med alla typer av färger och inredningsstilar.

Inredningstrend 2024: Krom och metallic

Vi har samlat de mest trendiga inredningsdetaljerna i krom – i allt från lampor och ljusstakar till köksdetaljer och möbler!

Flowerpot bordslampa

And Tradition

Flowerpot portable bordslampa VP9 från &Tradition i kromnyans – så snygg och perfekt att flytta mellan olika platser i hemmet!

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Kromfärgad ljusstake

Stoff

Den ikoniska STOFF Nagel-ljusstaken anses idag vara ett samlarobjekt över hela världen och en riktig designklassiker som aldrig går ur tiden.

Annons

Svamplampa i krom

HKliving

Bordlampa av stål med kromad finish med design i form av en svamp.

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Fåtölj med kromstomme

Jotex

Härlig och skön fåtölj som är riktigt mysig att dra upp fötterna i och samtidigt så snygg att många kommer att lyfta på ögonbrynen. Klädseln är av mjuk och mysig teddy som har bekväm skumstoppning. Benen är av högblankt, rostfritt stål.

Annons

Vas i krom

Åhléns Home

Vacker vas tillverkad i stengods med en blank metallic-yta. Den har fina organiska former som skapar intressanta reflektioner.

KÖP VASEN HÄRReklamlänk

Pendel

Gubi

Pendeln från GUBI har en klassisk, elegant design perfekt för att sätta upp över matbord, arbetsbord och köksbänkar. Den har en generös form med ett nedåtriktat ljus perfekt ovanför matbordet eller soffbordet. Välj mellan olika färger och storlekar.

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk
Annons

Vägglampa i metall

Jotex

Vägglampa i metall med fina detaljer. Flexibel modell med vridbar arm och ställbar skärm så du kan få ljuset där du önskar. Det är en bra funktion, till exempel över soffan när du vill ha en riktbar läslampa eller över arbetsplatsen.

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Karaff i krom

Georg Jensen

Karaffen från Georg Jensen har en elegant, skandinavisk design i rostfritt stål perfekt för kalla drycker – så snygg!

Annons

Cocktailglas

Jotex

4-pack cocktailglas av rostfritt stål med högblank finish. De festliga cocktailglasen gör din bjudning extra festlig.

KÖP DEM HÄRReklamlänk

Ljusstakar

Georg Jensen

Sedan kollektionen introducerades 2008 har Cobra-ljusstakarna varit en otrolig framgång. Perfekt för dig som vill ha ett tidlöst hem!

Annons

Bordslampa i krom

Pastill

Bordslampa med retroinfluenser. En perfekt inredningsdetalj som förnyar ditt hem snabbt och enkelt och den kommer garanterat väcka uppmärksamhet.

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Skulptur

Ferm Living

Sculptural dekoration från Ferm Living är en vacker skulptur formgiven av smyckesdesignern Helena Rohner. Den är lika fin ensam som tillsammans med andra föremål i ett stilleben.

KÖP DEN HÄRReklamlänk
Annons

Ljusstakar i metall

Jotex

3-pack ljusstakar i aluminium i klassisk design som skapar en stämningsfull miljö i ditt hem.

Vas

Blomus

Vacker kromfärgad vas som passar allt från blomlökar till blommor och blir även en snygg inredningsdetalj utan innehåll.

KÖP VASEN HÄRReklamlänk
Annons

Kolsyremaskin

Aarke

Kolsyremaskinen från Aarke har en ren, minimalistisk look perfekt för det moderna hemmet. Den har en uppgraderad design med ett bättre säkerhets-ventilsystem och ett nytt munstycke i rostfritt stål lätt att använda. Ett måste för den designintresserade!

KÖP DEN HÄRReklamlänk

Kromfärgad bordslampa

Globen Lighting

Hög bordslampa i blank kromfärgad metall och svampformad skärm. Perfekt i fönstret eller på sidobordet!

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk
Annons

Skål i krom

Georg Jensen

Serien Bloom från det danska varumärket Georg Jensen är designad av Helle Damkjær. Formspråket i denna kollektion är bland annat inspirerat av körsbärsblommor i full blom vilket tydligt återspeglas i designen. Denna serveringsskål finns tillgänglig i olika storlekar, en för olika tillfällen.

KÖP DEN HÄRReklamlänk

Se mer:

Inredningstrender som spås bli stora under 2024Brand logo
Inredningstrender som spås bli stora under 2024

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons