Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Shoppingredaktören Sandra Bohlin: 10 inredningsnyheter jag drömmer om just nu

09 jan, 2024 
AvSandra Bohlin
inredning nyheter 2024
Uppdatera hemmet med snygga och trendiga nyheter från butikerna! Vår shoppingredaktör listar säsongens bästa köp som ger dig ett vårigt och harmoniskt hem i de senaste trenderna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så inreder du med färgtrenderna 2024Brand logo
Så inreder du med färgtrenderna 2024

På jakt efter trendiga inredningsnyheter att uppdatera ditt hem med? Då har du kommit helt rätt! Vår shoppingredaktör Sandra Bohlin har scannat igenom webbshopparnas senaste nyheter och listar sina favoriter som passar perfekt till vårhemmet 2024.

inredning nyheter 2024

I år satsar vi på ett ombonat hem med jordiga toner i kombination med färgglada inslag, böljande former och materialmixar. Fokuset ligger på att gärna överdriva med mjuka och härliga textilier och att satsa på belysning med både levande ljus och lampor av olika slag!

Annons

Vacker ljusstake

Broste Copenhagen

Spännande och lekfull ljusstake med plats för tre ljus. Den är även lika vacker utan ljus enbart som en dekoration på en samling böcker eller i hyllan. Välj mellan brun eller beige färg.

Liten bordslampa

Watt och Veke

Elegant, liten bordslampa som skapar en inbjudande atmosfär. Med sin sofistikerade design passar den in i olika heminredningar och kan enkelt placerar i alla rum!

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk
Annons

Ljusstake

DBKD

Ljushållare som kan användas med både ljus och värmeljus. Pryd fönsterbrädan eller matbordet!

Blå pläd

Stackelberg

Mohair filt i vacker blå nyans från Stackelberg med en klassisk design perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst.

Annons

Kudde i linnemix

HM Home

Ett kuddfodral i vävd bomulls- och linblandning med kontrastfärgad kant runt sidorna som ger soffan eller sängen en lyxig touch!

KÖP KUDDEN HÄRReklamlänk

Glasmuggar

Klevering

Sätt färg på dukningen med detta set med fyra stycken glasmuggar med olika färg på örat från &Klevering.

KÖP DEM HÄRReklamlänk
Annons

Loungestol

Dusty Deco

Helt underbar loungestol från Dusty Deco med ett enastående, organiskt formspråk som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har en gedigen stomme i valnötsträ med ett lätt rundat ryggstöd och en klädd sits i långt, otroligt vackert fårskinn som gör varje exemplar unikt.

KÖP STOLEN HÄRReklamlänk

Blommigt bäddset

Garbo and Friends

Drömmigt bäddset från Garbo&Friends är tillverkat av 100 procent bomull, vilket ger en himmelsk mjuk och lätt känsla – perfekt till vårhemmet!

Annons

Asymmetrisk glasvas

Linnea Ek Blæhr x New Works

En elegant vas tillverkad i vackert munblåst glas från det danska varumärket New Works, formgiven av Linnea Ek Blæhr. Blæhr Vase testar gränserna för munblåst glas med en unik och oregelbunden form och är lika vacker både med som utan blomster!

KÖP VASEN HÄRReklamlänk

Spegel med träram

Åhléns

Snygg och trendig spegel att sätta upp på väggen. Den har en vågig ram i ljust trä och två hängöglor i metall på baksidan – så snygg!

Annons

NYHETER INREDNING

Spana in Sandras 10 favoritnyheter från butikerna! Vilka blir dina favoriter?

Se mer:

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons