Annons

Annons

Daniella Witte utser veckans interiör i vackra Arlid
ELLE Decorations bloggare Daniella Witte har utsett veckans interiör som hon hittat i en vacker villa i Skåne.

– Det är tacksamt när man har kära vänner som tipsar om fina hus! här är ett härligt hem i fina Arild. Enligt mig en av Skånes vackraste platser!

Annons

Så fixar du den avskalade och jordnära inredningsstilen!

Arild_matplats_Daniellawitte

1. Öppen planlösning möter smart förvaring! Här ser vi ett lysande exempel på hur man kan platsbygga en bokhylla för mer plats och förvaring.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Arild_bokhylla_Daniellawitte

2. Välj ut inredningsfavoriter att sätta i fokus! Nu har du chansen att vara personlig och visa vem som bor i hemmet med hjälp av souvenirer och annat fint du samlat på dig under åren. I bokhyllan får gärna gammalt möta nytt och modernt i en salig blandning!

Arild_matplats2_daniellawitte

3. Satsa på möbler gjorda av trä och naturmaterial! Här skapar träbalkarna i taket en varm känsla i det annars sparsmakade rummet. I kombination med det mörka träbordet och växterna skapas harmoni!

Arild_soffa_DaniellaWitte

4. Låt det gröna genomsyra inredningen! Nej, man kan inte få för mycket av växter och grönt. De har positiva effekter på både kropp och själ och skapar härlig helhetsharmoni i kombination med naturnära material.

Arild_sovrum_daniellawitte

5. Låt färgen komma in i rummen från textiler! Välj naturnära färger med dova toner. Vill du ha mer färg så satsa på ett färgstarkt överkast och andra textiler som du enkelt kan byta ut efter humör eller säsong.

Arild_uteplats_daniellawitte

För mer inredningsinspiration, kolla in Daniella Wittes inspirerande blogg! 

DELA (111)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar