Annons
Annons

Bloggar om inredning, design, trender och DIY – ELLE Decorations inspirerande bloggare

Vill du ha inspiration och inredningstips? Det senaste inom inredning och design? De bästa DIY-tipsen? Läs våra fantastiska inredningsbloggare här på ELLE Decoration!

Johannna Bradford har bloggat om inredning sedan 2009 och hunnit flytta hela nio gånger sedan dess. Hon är därför expert på både inredning och styling samt renovering, och bjuder även på massor med inspirerande shoppingtips, recept, mode och reseguider.

Läs Johannas inspirerande blogg här! Och kika in i hennes drömmiga hem HÄR!

Frida Fahrman har ett stort inrednings- och designintresse och har nyligen flyttat till hus tillsammans med sin man och sina två små barn. I sin blogg bjuder hon på allt från inredningstips och spännande renoveringsprojekt till inspirerande outfits, härliga resor och familjemys.

Läs Fridas inspirerande blogg här!

Malin_Persson_inredningsblogg_ELLE_Decoration

Malin Persson har lämnat livet som supermodell i Italien bakom sig och jobbar nu som inspiratör, föreläsare och programledare för SVT:s Trädgårdstider. Hennes blogg är fylld med det som får henne att må bra – personlig och vacker inredning, trädgård, raw food, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Dessutom bjuder hon på en massa bilder från sitt ljuvliga hem. Läs Malin Perssons blogg här!

Och här kan du se fler bilder från Malin Perssons magnifika hem!

Helena Nord jobbar som fotograf och DIY-inspiratör och vill med sin blogg inspirera sina läsare till att vilja skapa med händerna. Hennes blogg är fylld av ninspirerande DIY-projekt och pysseltips, och hon delar dessutom med sig av sina bästa recept och inredningstips. Läs Helena Nords blogg här!

Och här kan du se fler bilder från Helena Nords supersnygga hem!

 

Och vi har fler härliga influencers!

ELLE-deco-blogg-landningssida---amelia_widell

Amelia Widell är stylist, fotograf och driver egna möbelföretaget Melimeli. Dessutom är hon inredningsprofil här på elledecoration.se! Hon älskar att blanda olika stilar och har en förkärlek för juveltoner, växter och udda föremål. För samarbeten med Amelia Widell på elledecoration.se, i ELLE Decorations sociala medier eller på Amelias instagramkonto @ameliawidell, kontakta Ida Antebro på [email protected].

Vill du se fler bilder från Amelia Widells drömmiga hem? Klicka här!

Daniella Witte är stylist, fotograf och inredningsprofil i ELLE Decoration – och hon hittar sin största inspiration i naturen. ”En jordnära och hållbar inredningsdesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande.”  För samarbeten med Daniella Witte här på elledecoration.se, i ELLE Decorations sociala medier eller på Daniellas instagramkonto @daniellawitte , kontakta Ida Antebro på [email protected].

Vill du se fler bilder från Daniella Wittes makalösa hem? Klicka här!


Laddar startsidan…