Annons
Annons

Bloggar om inredning, design, trender och DIY – ELLE Decorations inspirerande bloggare

Vill du ha inspiration och inredningstips? Det senaste inom inredning och design? De bästa DIY-tipsen? Läs våra fantastiska inredningsbloggare här på ELLE Decoration!

Johannna Bradford har bloggat om inredning sedan 2009 och hunnit flytta hela nio gånger sedan dess. Hon är därför expert på både inredning och styling samt renovering, och bjuder även på massor med inspirerande shoppingtips, recept, mode och reseguider.

Läs Johannas inspirerande blogg här!

ELLE-deco-blogg-landningssida---amelia_widell

Amelia Widell är stylist, fotograf, inredningsbloggare samt driver egna möbelföretaget Melimeli. Hon älskar att blanda olika stilar och har en förkärlek för juveltoner, växter och udda föremål. Läs Amelia Widells blogg här!

Och fler bilder från Amelias Widells drömmiga hem hittar du här!

Pella_Hedeby_stilinspiration_inredningsblogg_ELLE_Decoration

Stylisten Pella Hedeby driver bloggen STILInspiration. ”Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga.” Läs Pella Hedebys blogg STILInspiration här!

Och fler bilder från Pella Hedebys superstiliga hem hittar du här!

Daniella_Witte_inredningsblogg_ELLE_Decoration

Stylisten Daniella Witte hittar sin största inspiration i naturen. ”En jordnära och hållbar interiördesign med mycket hemkänsla är grunden till mitt skapande och som jag mer än gärna delar med mig av.” Läs Daniella Wittes blogg här!

Och fler bilder från Daniella Wittes makalösa hem hittar du här!

Krickelin_inredningsblogg_ELLE_Decoration

Kristin Lagerqvist jobbar som fotograf, stylist och digital marknadsförare och driver bloggen Krickelin där hon bjuder på vardagsinspiration i överflöd. Hennes hem är inrett i femtio nyanser av blått, mönstrade tapeter, en stilsäker blandning av gammalt och nytt och med mängder av gröna växter som pricken över i:et. Läs Krickelins blogg här!

Och fler bilder från Krickelins magiskt vackra hem hittar du här!

Malin_Persson_inredningsblogg_ELLE_Decoration

Malin Persson har lämnat livet som supermodell i Italien bakom sig och jobbar nu som inspiratör, föreläsare och programledare för SVT:s Trädgårdstider. Hennes blogg är fylld med det som får henne att må bra – personlig och vacker inredning, trädgård, raw food, spännande resor och en hållbar livsstil som sätter guldkant på vardagen. Dessutom bjuder hon på en massa bilder från sitt ljuvliga hem. Läs Malin Perssons blogg här!

Och här kan du se fler bilder från Malin Perssons magnifika hem!

Helena Nord jobbar som fotograf och DIY-inspiratör och vill med sin blogg inspirera sina läsare till att vilja skapa med händerna. Hennes blogg är fylld av ninspirerande DIY-projekt och pysseltips, och hon delar dessutom med sig av sina bästa recept och inredningstips. Läs Helena Nords blogg här!

Och här kan du se fler bilder från Helena Nords supersnygga hem!


Laddar startsidan…