Annons

Annons

Bjud in till festligaste sommarfesten – Tips och trix!
Nu när solen äntligen tittat fram runt om i landet så har det blivit hög tid att börja planera för sommarens festligheter!

Här bjuder vi på somriga och smarta tips och trix på hur du fixar festligaste sommarfesten!

Annons

out

Gör ett partytält av papper! 

Flytta festen utomhus! Här ser vi exempel på hur man kan göra. Ett DIY-tips från vår grymma DIY-bloggare Tiger som tipsar om hur man enkelt gör ett partytält hemma av papper. Kreativt och vackert.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

7

Go picknick! Har du en trädgård eller kanske en mysig innergård passar en härlig picknick utmärkt. Ta med en filt ut i gräset och packa upp godsakerna som gästerna får njuta av under solen.

 

CZ7A4410

Flyt fram! Under midsommar flyttade webbredaktör Cassandra ut festen på vattnet på Stockholms bastuflotte.

– Vädret var verkligen kasst på midsommar och regnet öste ner men det gjorde absolut ingenting. Vi seglade runt på vattnet. Badade, bastade och njöt av god mat och dryck. 

2-700x990

Gör masker tillgästerna av papper!

5. Dekorera mera! Fokusera på de områden där ni kommer att sitta som till exempel middagsbordet och låt de bjuda in till kreativitet, skratt och lek. Här tipsar Tiger om hur du kan knåpa ihop roliga masker till gästerna med hjälp av papper.

CZ7A0830-430x370

Vill du köpa färdiga party-sticks till middagen hittar du det på olika ställen. Dessa kommer från Bakestore.

CZ7A5430-001

Duka personligt! Fina namnlappar gör du enkelt med hjälp av pastellfärgat papper med en personlig touch. Matcha gärna upplägget och låt pastellfärgerna gå igen i sugrören.

peaches-cut-in-half-on-marble

peaches-and-cream-recipe-on-marble

Låt grillen gå varm! Och kom ihåg att man faktiskt kan grilla nästan vad som helst. Låt kreativiteten flöda när du sätter samman middagsmenyn. Volang tipsar om något så enkelt och gott som grillade persikor med en kula vaniljglass. Receptet hittar du här. 

 

DELA (6)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar