Annons

Annons

Så ser våren ut på Jotex – spana in kollektionen


Jotex vår och sommar 2018.

Låt vårkänslorna spira - åtminstone i inredningen. Nu släpper Jotex ett smakprov av säsongens nyheter och de går i trendigt grönt, lyxig romantik och skandinavisk minimalism.


Snart når vårens nyheter butikerna och det finns så mycket snyggt att välja mellan. Både Ikea, Åhléns, H&M Home, Granit och Ellos Home har givit oss en sneak peek på vad som komma skall och nu är det Jotex tur att visa upp våren.

Läs också: Vårens 9 största inredningstrender – enligt Formex

Kollektionen går i tre olika stilar som känns riktigt mycket i ropet under trendåret 2018. Grönskan – med både detaljer, textiler och mycket växter – är stort på Jotex i vår och knalliga färgklickar så som gult och orange bryter av.

Annons

Vardagsrum med bananplanta och fikonträd. Mönstrad matta och gardiner. Jotex vår och sommar 2018. Sovrum med gröna sängkläder och amplar med gröna växter. Glasvägg i industristil. Jotex vår och sommar 2018. Orange snurrfåtölj, gröna och mönstrade gardiner. Jotex vår och sommar 2018. Brun soffa och gula kuddar. Gröna växter, palm, fikon och ormbunke. Jotex vår och sommar 2018.

Vi ser också lyxig romantik i mörka träslag, vacker sammet och starka färger, som mörkblått, cerise, rött och guld.

Vardagsrum med kristallkrona, runt mässingsbord, mörkblå sammetssoffa. Mörkblå sammetssoffa, runt bord i mässing. Jotex vår och sommar 2018. Sidobord/sideboard/bänk/skänk med mässingsfront. Spegel på väggen. Dagbädd i sammet. Jotex vår och sommar 2018. Spegel art deco och sittpuff i sammet och mässing. Jotex vår och sommar 2018. Stol i rotting, vardagsrum. Jotex vår och sommar 2018. Sovrum med rosa sängkläder. Jotex vår och sommar 2018. Ljusstake mässing palm. Jotex vår och sommar 2018.

Och sist men inte minst bjuder Jotex dessutom på nyheter som tilltalar den skandinaviska minimalisten. Ljusa, naturliga färgskalor, avskalad design och harmoniska former är också en stor del av nyheterna.

Grå sammetssoffa och rosa sittpuffar. Jotex vår och sommar 2018. Runda glasvaser och skåp med dörrar i rotting. Jotex vår och sommar 2018. Mörkbrun sammetsfåtölj med ben i mässing. Jotex vår och sommar 2018. Sovrum med sänggavel i grå sammet. Sammetsöverkast. Jotex vår och sommar 2018. Vägglampa i glas och mässing. Jotex vår och sommar 2018.

Vilken stil blir din favorit?

Foto: Jotex

Läs också:

Våren på Ikea är här – tjuvkika på årets nyheter
Så ser våren ut på Ellos Home – se bilderna
Trendgröna toner och naturmaterial – så ser våren ut på Granit
H&M Home uppdaterar vårkollektionen – med ljuva pasteller och naturtoner
Här är våren på Åhléns – 12 utvalda favoriter ur kollektionen

DELA (165)
PINNA (98)

Annons
Annons

Annons

Laddar