Annons

Annons

Bidragen i instagramtävlingen #minIKEAstil med temat klädförvaring!Kika på de första bidragen på temat KLÄDFÖRVARING i ELLE Decoration och IKEA:s instagramtävling #minIKEAstil!


Missa inte chansen att vinna ett presentkort värt 1000 kronor på IKEA genom att delta i ELLE Decoration och IKEA:s tävling #minIKEAstil på instagram! Här kan du läsa allt om hur tävlingen går till! Och här nedan kan du kolla in de bidrag som kommit in hittills. Tävlingen med temat KLÄDFÖRVARING pågår under hela maj och nästa månad är det dags för en ny tävling och ett nytt tema!

Annons

 

Ja i min lägenhet har jag två små inbyggda garderober till förvaring. Det räcker inte långt till mina kläder, därför behöll jag min gammla garderob som jag köpte för flera år sedan. Garderoben heter ASPLUND (tror ej den fins kvar?) i den har jag alla mina klänningar Brevid den står en gammal loppis byrå som jag nu har tapetserat med exat samma tapet som på fondväggen bakom min säng. På Byron har jag alla mina smycken och va passar inte böttretill det än att ha en sjukt snygg spegel UNG DRILL @ikeasverige @elledecorationse #elledecorationse #ikea #minikeastil #inredningsinspiration #inspiration #inredning #inredningsdetaljer #förvaring #garderober #kläder #diy #ikea #mitthem #hemmahosmig #interör #interor A photo posted by @cillanskladd on

Stilrent, enkelt och en helhet med övriga lägenheten sökte jag. Efter många funderingar över klädförvaring blev detta den bästa lösningen i mitt sovrum, som är litet. Tanken var från början att bygga upp sängen med skåp under och sen slog det mig att jag inte gillar att sova högt. Jag visste att jag ville ha en förvaring som inte tar plats utan att sängen blir prioriterad i rummet. #bestå blev då min lösning, men ett litet skåp till vänster och 2 höga till höger, för att få det nättare och en yta att ställa saker på. Bästa förvaringen blev 4 lådor i botten, för underkläder, strumpor mm. Hyllor i ena skåpet och en #komplement klädstång i det andra skåpet. Nu hoppas jag på att vinna presentkortet så jag kan fortsätta i resten av lägenheten. #minIKEAstil #elledecorationse @elledecorationse @ikeasverige

A photo posted by annie linnea milena (@annie_andreasson) on

Två nysydda klänningar Nytt inlägg på bloggen | Two new spring dresses

A photo posted by tina (@alltomkerstin) on

Utnyttjat varenda liten vrå i vår 4a! Bo i hyresrätt har för och nackdelar. Att inte få smälla upp en walking closet är en av nackdelarna men har ändå lyckats rätt bra med klädförvaringen! Med hjälp av -antonius, backstativ med korgar -valje, vägghylla/kubhylla -bekväm, pall är ett måste när man är kort -gäspa, lakan som får agera gardin då färgen var precis vad jag letat efter -kvartal, gardinskena Och så en rundstav från taket att kunna hänga galgar, väskor, skärp etc. dessutom är allt återanvänt från andra ställen i läggan eller köpt på loppis, så det blev snällt mot miljön och plånboken! tävlar med–》 #minikeastil #elledecorationse @elledecorationse #kvadratsmart #interior #inredning #interiordesign #industrialdesign #industrial #interior4all #interiors #industristil #ikea #hemmahosmig #livethemma #loppisfynd #DIY #gördetsjälv #chalkpaint #bedroom

A photo posted by @kitti_ on

 

Läs också: Här är vinnaren av #minIKEAstil i april!

Drömmer om en walk in closet, men det har jag inte plats med, så gjort så mycket klädförvaring som det går i sovrummet, medan det fortfarande ser fint ut, här har jag: 2 dubbla PAX GARDEROBER, fullt med fin KOMPLEMENT inredning med hyllor, stänger & lådor. Trädörrar och en med spegel både för att öppna upp rummet & såklart för att se hur man ser ut. För att skapa lite luft mellan så det inte ser för tungt ut så har jag satt: 2 MALM BYRÅER BYRÅER med massa med bra lådor för alla kläder, o fin yta ovanpå. Då jag har så högt i tak så har jag fina LÅDOR från Ikea ovanpå för mer förvaring. Väldigt nöjd med massa förvaringsplats samtidigt som det fortfarande ser snyggt o ordningsamt ut, och smälter in med rummet o resten av inredningen, mycket från Ikea. #Petrashome #myhome #detaljer #details #inredningsdetaljer #inredning #interior #interiör #interiør #plazainteriör #sovrum #bedroom #elledecorationse #minIKEAstil @ikeasverige @elledecorationse

Ett foto publicerat av ρєтяα (@petrashome)

När vi inredde vår garderob var nyckelordet FUNKTION. Allt skulle få plats på samma ställe och vi ska kunna bli helt klara för ”utgång” utan att behöva ta fram grejer från flera olika ställen. Där är ju IKEA helt geni faktiskt. Speciellt om en inte låser sig till en specifik avdelning. Här har vi byggt en garderobslösning av PAX med tillhörande belysning, mittemot har vi en HEMNES helkroppsspegel och ovanför där sitter 2 st MOSSLANDA tavelhyllor för väskor och annat smått. På varsin sida om spegeln hänger FINTORP stång och krok som vi hittade på köksavdelningen, för de kläder som är använda men inte smutsiga. Det ska vara varmt om fötterna också, så därför ligger 2 ALHEDE mattor där. Utgånget mått tror jag? Och slutligen är allt snyggt upplyst av BAROMETER. Tack IKEA för att det ändå går att skapa något personligt, för en helt okej peng. Jag handlar gärna hos er igen. Ps. Bakom väggen fortsätter sovrummet så detta är inte bara en walk-in, det är en walk-through! #minIKEAstil #elledecorationse

Ett foto publicerat av Anna Synnerö (@annasynnero)

Du kanske också gillar:

DELA (79)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar