Annons

Annons

Här är bidragen i tävlingen #minIKEAstil med temat balkongen/altanen
Missa inte chansen att vinna ett presentkort värt 1000 kronor på IKEA genom att delta i ELLE Decoration och IKEA:s tävling #minIKEAstil på instagram! Här kan du läsa allt om hur tävlingen går till! Och här nedan kan du kolla in de bidrag som kommit in hittills. Tävlingen med temat BALKONGEN/ALTANEN pågår under hela juni och nästa månad är det dags för en ny tävling och ett nytt tema!

Annons

 

Inte stort, dyrt eller kustnära, men med Härö, Västerön och Ingefära, blir ljusa dagar och långa nätter, lika härliga som Ikeas huvudrätter! #minikeastil @ElledecorationSE #balcony #balkong #ikea #summer #sweden #flower #ok

Ett foto publicerat av Johansson Concept And Design (@johanssonconcept)

Good Morning 🇸🇪 #minikeastil #elledecorationse [ korgstol.pall.soffa.kopp från #ikea ]

Ett foto publicerat av Petra (@koltorpsplan)

GM peeps 🌿💚☕️🌱🌺🌿 #minikeastil #elledecorationse | Kopp Jämnt, Svart plåttunna Knodd.

Ett foto publicerat av Petra (@koltorpsplan)

Min älskade balkong betyder mycket när man bor mitt i stan. Här vill jag vara i min egen bubbla och mysa. Därav har jag satt upp ett bambu insynsskydd från @hornbachsverige och massa växter i korgar från @nettose i min #hyllis från @ikeasverige odlar jag kryddor och förvarar planteringsgrejer. För lite mysbelysning har jag en glödlampsslinga från @ellosofficial. Dynorna i en äldre soffa kompletterade jag från @ikeasverige och dem heter #kungsö jag köpte även mina grå mysiga filtar från Ikea och dem heter #polarvide mina randiga kuddar i soffan kommer från @hm_home #hm #minikeastil @elledecorationse #balkong #balcony #balkongliv #balconyview #mitthem #myhome #interior #interiorinspiration #inredning #heminredning #inredningsinspiration

Ett foto publicerat av Formidable (@formidablemalin)

Här kommer många sommarkvällar att spenderas! 🌿✨ #myhome #elledecorationse #minIKEAstil #kungsö

Ett foto publicerat av MOA STEENARI, 22, SWEDEN 🌟 (@moasteenari)

Min altan. På bilden finns svart bänk från Ikea som inte säljs längre med dyna och två kuddar. Ikea parasoll med fot. Bord FALSTER 63×63. 2 st stol VÄSMAN, svart. Den ena från när den var ny i sortimentet, den andra från när den kom tillbaka i sortimentet. 1 st IKEA PS VÅGÖ svart. Spalje på väggen utgången ur Ikeas sortiment. Satsbord om 2 uppsättningar 3 små bord, svarta, metall, utgått ur sortimentet. Pall BOLMEN, som jag tar ut i trägården och sitter på@vid ogräsrensning. Äldre modell. Lykta ROTERA på bordet. Mattor från INDISKA. Tanken för uteplatsen är att man ska kunna umgås på den, sitta och läsa en bok, 2 ska kunna fika eller inta en måltid. Plats för många blommor. Altanen är i västerläge och har kvällssol länge. #minIKEAstil #elledecorationse

Ett foto publicerat av Nini Tjäder (@ninitj)

I våras gjorde jag en lättare renovering av min balkong som såg mycket tråkig ut. Har köpt saker från olika ställen men mycket kommer från Ikea. Vill att balkongen ska kännas som en del av resten av lägenheten men vill att det ska kännas som om att man är ute i sin trädgård nästan så fokus är mina växter. För att dölja den tråkiga gula färgen som hånler på att flagna bort syde jag ett balkongskydd med Vävplast Sofia. Jag sydde även ett kuddfodral till mina Kråkris, så det ska passa in lite bättre. Bordet sitter fast på balkongen och till det köpte jag två enkla vita stolar Väddö. Jag köpte till dessa stolsdynorna Hållö. Har även köpt vita enkla pallar om man skulle bli några till som heter Marius. För att få lite mer ombonat och varmare känsla la jag en enkel trall med Runnen. Runt om kring balkongen står det olika krukor några av dessa är Socker, och Ingefär. En av det stora krukorna med rabarber står på en Blomvagn Socker, för att det ska gå lättare att flytta den. I det ena hörnet har jag Socker Pedistal med tre våningar, som gör att jag får plats med flera blommor. Så nöjd med min balkong! 😍🍾🌱☀️😎@elledecorationse #elledecorationse #minikeastil #ikea @ikeasverige #tävling #balkong #minbalkong #grönt #inredning #detaljer #möbler #balkonghäng

Ett foto publicerat av @cillanskladd

I våras gjorde jag en lättare renovering av min balkong som såg mycket tråkig ut. Har köpt saker från olika ställen men mycket kommer från Ikea. Vill att balkongen ska kännas som en del av resten av lägenheten men vill att det ska kännas som om att man är ute i sin trädgård nästan så fokus är mina växter. För att dölja den tråkiga gula färgen som hånler på att flagna bort syde jag ett balkongskydd med Vävplast Sofia. Jag sydde även ett kuddfodral till mina Kråkris, så det ska passa in lite bättre. Bordet sitter fast på balkongen och till det köpte jag två enkla vita stolar Väddö. Jag köpte till dessa stolsdynorna Hållö. Har även köpt vita enkla pallar om man skulle bli några till som heter Marius. För att få lite mer ombonat och varmare känsla la jag en enkel trall med Runnen. Runt om kring balkongen står det olika krukor några av dessa är Socker, och Ingefär. En av det stora krukorna med rabarber står på en Blomvagn Socker, för att det ska gå lättare att flytta den. I det ena hörnet har jag Socker Pedistal med tre våningar, som gör att jag får plats med flera blommor. Så nöjd med min balkong! #ikea #balkong #mitthem #hemmahosmig @elledecorationse @ikeasverige #elledecorationse #ikeastyle #tävling #uteplats #inredning #detaljer #dekoration #interör #interor #diy #mitthem #minbalking #ute #växter #odla #grönt 🍾🌱 #minikeastil

Ett foto publicerat av @cillanskladd

Älskar våran uteplats och att de under sommaren blir som ett extra rum. Sjukt nöjd med vårt äpplaröbord som är perfekt till vår familj på 4 som även kan göras större när vi får gäster. Eller när vi vill ha extra plats att ställa maten på. Väsman stolarna är sköna och sitta i och det bästa av allt är att går att gunga lite i dem, precis som jag minnas att vi gjorde hemma hos farmor och farfar när jag var liten. Äpplaröpallarna blev perfekta avlastningsbord och den nya pidestalen salladsskål är fylld med blommor planterade i sommarkrukor. Överkastet indra fungerar som sofföverdrag, kuddarna gurli blandas med andra kuddar och Kråkrisfiltarna väntar på att få värma någon en sen sommarkväll. #minikeastil #elledecorationse

Ett foto publicerat av Therese Marklund (@therzy1)

Du kanske också gillar:

DELA (53)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar