Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Så bra är hyllade Forever Glow Maximizer från Dior

04 apr, 2024 
dior forever glow tips nyhet
Gyllene droppar som har fått hela internet på fall – nya Forever Glow Maximizer från Dior går viral på sociala medier. Men hur bra är multiprodukten egentligen? ELLEs beautyredaktör har testat!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så får du till Matilda Djerfs berömda lockar – steg för stegBrand logo
Så får du till Matilda Djerfs berömda lockar – steg för steg

Säsongens stora beautytrender visar att den matta huden får vänta. Full fokus ligger istället på metallisk glans och smickrande pärlemorskimmer. Vårens lanseringar visar också att det finns många sätt att skapa den strålande looken. Glittriga gloss, skimrande skuggor och eyeliner med metallisk finish – valmöjligheterna är oändliga.

Den senaste snackisen på sociala medier går också hand i hand med den skimrande makeuptrenden. Här är allt du behöver veta om Dior Forever Glow Maximizer – som snabbt blev en viral favorit!

Forever Glow Maximizer från Dior

På sociala medier beskrivs nya Forever Glow Maximizer som en utmanare till Charlotte Tilburys Hollywood Flawless Filter. Highlightern kommer i sex olika färger, från vit och pärlemorskimrande till en djupare bronsig nyans. I färgsskalan finns också två rosa varianter som är perfekta om du vill skapa rosiga kinder.

Annons
@aliciabreuer0

Introducing the new Dior Forever Glow Maximizer: Here i used 5 different shades in 5 different ways ;) @Dior beauty #diorbeautylovers #diorforever #foreverglowmaximizer ad

♬ Royalty - Egzod & Maestro Chives & Neoni

Recension: Så bra är nya Forever Glow Maximizer från Dior

ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson om glow-nyheten från Dior:

Dior forever glow maximizer smink makeup
Klicka på bilden för att komma till produkten.

"Föredrar du läcker lyster har du hittat rätt! När Diors glammiga nyhet hittade till mitt skrivbord fick jag puls. I den lilla, nätta och lyxiga förpackningen finns nämligen allt du kan önska om du älskar glow.

Highlightern är en riktig multiprodukt som går att använda på både kindben och ögonlock – men den är också superfin att använda som "topper" eller att blanda tillsammans med foundation för att ge en tacksam och subtil lyster till hela ansiktet.

Produkten kommer i sex olika nyanser och färgen Gold har blivit den jag sträcker mig efter varje dag. På mig är också den mörkare Bronze-varianten perfekt att lägga på kindbenen under min foundation för extra liv och glöd till ansiktet. För en enhetlig look använder jag den även på ögonlocken som en krämögonskugga.

Konsistensen är krämig och härlig, skimret perfekt och den snedskurna applikatorn gör appliceringen till en fröjd. Huden får en subtil och naturlig glans utan att kännas för glittrig. Här har du en perfekt och lättanvänd produkt med många möjligheter!"

dior glow maximizer highlighter
Nyanserna Pearly, Pink, Gold, Peachy och Bronze

Här kan du köpa produkten på Sephora (reklamlänk).

Här finns produkten på Kicks (reklamlänk).

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons