Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

ELLEs beautyredaktör tipsar: Produkterna jag inte kan vara utan i höst

05 okt, 2023 
Ett serum som trollar med förstorade porer, en doft som matchar perfekt med ulltröjan och leave in-krämen som håller friss borta. Här är beautyprodukterna du inte får missa! Välkommen till ELLEs beautyredaktörs härliga höstmys.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE unboxar: Sephoras adventskalender 2023Brand logo
ELLE unboxar: Sephoras adventskalender 2023

Sommaren kom – och sommaren gick. Nu väntar bästa tiden på hela året, om du frågar mig! När dagarna blir mörkare och graderna kallare ser jag till att boosta huden med välbehövlig glow, ger håret en ordentlig fuktboost och sveper in mig i en mjuk kofta, som såklart matchas med en lika mysig doft. Kvällarna spenderas helst iklädd en mysig pyjamas med ett doftljus som höjer mysfaktorn. Vad sägs till exempel som ett ljus som påminner om doften av regn som slår mot varm asfalt.

Annons

Bästa skönhetsprodukterna i höst – beautyredaktörens topplista

ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat favoriterna som har en självklar plats i badrumsskåpet och necessären.

byredo doftljus summer rain

Doftljus, Summer rain – Byredo

Basilika, ingefära, tonkaböna och sandelträ. Byredos nya doftljus Summer rain gör hemmet till en väldoftande oas där friska noter möter djupa och mysiga. Här har du definitionen av en regnig höstdag.

Här hittar du det nya doftljuset från Byredo (reklamlänk).

Annons
rouge chanel nyhet höst

Rouge, Douceur d'equinoxe blush – Chanel

Sätt färg på kinderna med ett vackert rouge! Favoriten från Chanel ger ett varmt glöd och samtidigt lätt och fin lyster.

Här hittar du Chanels magiska rouge.

pyjamas lindex sidenpyjamas

Pyjamas-set – Lindex

Det är dags att se förbi blåsiga och kalla dagar och romantisera hösten! Då är ett lyxigt pyjamasset i siden ett måste. Såklart tillsammans med en kopp te och en tidning i soffan.

Annons

Här hittar du satinsetet från Lindex (reklamlänk).

dior nyhet doft parfym jadore

Parfym, J’adore l’or – Dior

Elegant, lyxig och varm – Diors nya J'ador L'or som är skapad av doftgeniet Francis Kurkdjian, är en ny klassiker i doftgarderoben. Bland noterna finns bland annat ros, vanilj och tonkaböna.

Här kommer du till den senaste doften från Dior (reklamlänk).

Concealer, All hours precise angles concealer – YSL

Farväl mörka ringar och blemmor! YSL All hours precise angles concealer har en lättarbetad, serumliknande konsistens som smälter in magiskt i huden. Extra plus för den genialiska applikatorn, och för att det går att jobba i flera lager utan att resultatet blir kakigt. Concealern går att använda både under ögonen, men också för att täcka blemmor och rodnad.

Annons

Här kommer du till concealern från YS (reklamlänk)L.

Kofta i ullblandning – Stylein

Det bästa med hösten (förutom att det är dags att plocka fram alla gosiga barriärkrämer) är höstgarderoben! I höst ser ni mig helst i mysiga ulltröjor med hög krage som värmer skönt.

Annons

Här hittar du den stickade tröjan från Stylein (reklamlänk).

Kroppsskrubb, Exfoliating body wash almond coconut – Laura Mercier

Förläng sommarkänslan med en body scrub med doft av kokos. På köpet får huden en helkroppsrenovering! Den här favoriten från Laura Mercier har fina korn som skrubbar snällt.

Här kommer du till kroppsskrubben från Laura Mercier (reklamlänk).

Rött läppstift, Le rouge interdit cream velvet lip – Givenchy

I höst är det rätt med rött! Le Rouge Interdit Cream Velvet från Givenchy är ett högpigmenterat, flytande läppstift som sitter felfritt i många timmar på läpparna!

Annons

Klicka här för att komma till alla nyanser av läpprodukten från Givenchy (reklamlänk).

Leave in-kräm, Acidic bonding concentrate lightweight liquid conditioner – Redken

Nu är det dags att säga hej då till friss för gott! Den här multifunktionella favoriten från Redken är lättapplicerad, tynger inte ner håret och gör längderna släta, frissfria och otroligt glansiga! Ett måste för alla hår.

Klicka här för att komma till leave in-sprayen från Redken (reklamlänk).

Annons

Serum, B3 nice 10% niacinamide serum – Sunday Riley

Niacinamid är hudvårdens guldkorn om du har problem med pigmenteringar, förstorade porer och "slapp" hud. Favoriten från Sunday Riley har en tjockare konsistens och återfuktar också fantastiskt!

Här kommer du till det nya serumet från Sunday Riley. (reklamlänk)

Värmeborste, Glide pink collection – Ghd

Varje år släpper Ghd en limiterad kollektion i samband med den rosa månaden. En av favoriterna från märken är värmeborsten Glide som snabbt och enkelt gör håret slätt och glansigt! Dessutom är den perfekt om du vill forma topparna och få till en snygg böj!

Annons

Här hittar du värmeborsten (reklamlänk).

Lätt parfym, English pear & sweet pea – Jo Malone London

Pudrig, lätt och lyxig – så går det att beskriva den limiterade doften English pear & sewwt tea från Jo Malone London. Bland noterna finns mysk, solmogna päron och luktärtor.

Här kommer du till den eleganta doften från Jo Malone London (reklamlänk).

Återfuktande handkräm, Redux hand cream – Colekt

Kallare och torrare klimat brukar också (tyvärr) resultera i kallare och torrare händer. Men hjälp finns! Colekts handkräm Redux innehåller bland annat shea- och kakaosmör och betain som gör fnasiga händer till ett minne blott.

Här kommer du till den återfuktande favoriten från Colekt, som också finns att ha på handfatet (reklamlänk).

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons