Annons

Annons

Avokadoburgaren – den nya fräscha mattrenden gör succéHamburgare med bröd är en klassiker som alltid går hem, men nu får den gamla godingen konkurrens av den nya fräscha avokadoburgaren.


Är du en av alla som inte kan få nog av avokado i alla dess former och sammanhang kommer du älska den senaste mattrenden – avokadoburgaren.

Läs också: Nya smaskiga mattrenden: Sushi donuts!

Avokadoburgaren är i princip som en vanlig burgare som du kan variera hur mycket du vill efter tycke och smak – med skillnaden att allt det goda kläms ihop mellan en avokado istället för bröd.

Annons
avokadoburgare

Vegansk avokado- och kikärtsburgare med minimajs och vegansk majonnäs och avokadocheeseburgare med klassiska tillbehör. Foto: Instagram/Fooddeco

På Instagram börjar avokadoburgaren poppa upp lite varstans, men det var Amsterdam-baserade matbloggaren Colette Dike som först kom på den briljanta idén att byta ut hamburgerbrödet mot en hel avokado.

avokadofetaagg-burgare

Frukostburgare med ägg, bacon och vispad fetaost. Foto: Instagram/Fooddeco

På sitt Instagramkonto Fooddeco fyller hon feeden med fräscha recept som får det att vattnas i munnen – däribland många goda skapelser med avokado.

Läs också: Lyxiga och nyttiga tryfflar med avokado

DELA (267)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar