Annons

Annons

Är du Sveriges mest inredningsintresserade?
vardagsrum-vindsvaning-terrass-kuddar-malene-birger-afroart-soffbord-poul-kjaerholm-fritz-hansen-golvlampa-rosy-angelis-philippe-stark-flos

Älskar du inredning i alla former? Berätta om ditt inredningsintresse så har du chansen att vinna en upplevelse värd 75 000 kronor.

Är du ständigt på jakt efter inredningsinspiration och njuter av sköna färgkombinationer och ny design? Ser du dig själv som en riktig inredningsentusiast? Kanske är du rentav Sveriges allra mest inredningsintresserade.

Annons

Den landsomfattande tävlingen Sveriges mest intresserade söker den person i landet som är allra mest hängiven sitt intresse. I ett första steg har du som läser ELLE Decoration chansen att tävla om titeln Sveriges mest inredningsintresserade och vinna 6 grå muggar ur Rörstrands klassiska servis Swedish Grace och en helårsprenumeration på ELLE Decoration. Vinsten har ett sammanlagt värde av 1 069 kronor.

Den som vinner titeln Sveriges mest inredningsintresserade går vidare till att tävla om titeln Sveriges mest intresserade och kan vinna en skräddarsydd upplevelse värd 75 000 kronor*!

Klicka här för att anmäla dig till tävlingen. Sista anmälningsdag är den 31 december 2014.

Läs mer om tävlingen på www.sverigesmestintresserade.se

*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Foto: Johan Sellén

DELA (1)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar