Annons

Annons

Anna Malmberg bloggar om drömhemmet i Paris
Anna Malmberg Northern delight

Bakom vår nya blogg Northern Delight hittar du frilansfotografen Anna Malmberg. Hon lever med sin familj i Paris 13:e arrondissement, i ett hem fullt av gamla möbler, kaktusar och ommålade loppisfynd. Vi ville veta lite mer om henne!

Annons

Sonny-Lou-och-pallen-©-Anna-Malmberg

Hej Anna! Vem är du och vad kommer vi att kunna läsa om på din blogg?

– Jag är en drömmare, uppväxt i en kreativ familj uppe i Norrlands skogar. När jag var 14 år upptäckte jag fotografin och visste att det var det som jag ville syssla med i framtiden. Efter några olika fotoutbildningar i Stockholm flyttade jag med min franska pojkvän, som jag träffade på Myspace för 7 år sedan, till Paris 2010. Där bor vi nu i en liten tvåa tillsammans med vår pojke Sonny Lou som föddes i maj 2012.

Decoration-©-Anna-Malmberg-4

– I min blogg kommer ni få följa mig i mitt arbete som fotograf, min inspiration, vårt hem och min kärlek till inredning, loppisfynd och kaktusar.
Courtyard paris anna malmberg

Hur skulle du beskriva din egen inredningsstil?

– Det är nog en av de svåraste frågorna. Jag kan nog inte sätta ett namn på min inredningsstil men det är en mix av gamla möbler, naturmaterial såsom korgar och horn, saker jag har gjort eller målat om och färgskalan går igen i min klädstil och ni kan se den i mitt första inlägg.
Decoration-©-Anna-Malmberg-3

Vad längtar du mest efter just nu?
– Vi planerar att flytta tillbaka till Stockholm i vår eller sommar och jag drömmer om att hitta en ljus gammal lägenhet med vackra trägolv att hyra. Där jag får inreda på nytt och gå loss med kameran. Tyvärr är det inte det lättaste att hitta boende i Stockholm. Så om någon vet en lägenhet eller kanske ett litet hus som är helt ensamt och behöver få en massa kärlek och bli ompysslat så vet ni var jag finns…:).

Alla foton: Anna Malmberg. Följ henne på Northern Delight!

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar