Annons

Annons

9 inspirerande bilder till vinterbröllopetEtt sommarbröllop i all ära, men ett bröllop i vinterskrud med snökristaller på marken och en stjärnklar himmel är nog så romantiskt.


H ar ni planerat att gifta er under vinterhalvåret? Grattis! Vintern är en underbar tid för bröllop och tvärtemot vad många tror är det enkelt att med enkla medel skapa ett riktigt sagobröllop.

Inspireras av 9 vackra bilder!

1. Bjud in till en kristallklar midvinternattsdröm

En stor och ljus lokal blir enkelt en illusion av en isskapelse med hjälp av dekorationer i glas och många ljuskällor.

Annons

Läs också: 6 anledningar till att ha ett vinterbröllop

2. I mörkret syns de vackra ljuspjäserna mer

Dela ut tomtebloss till alla gäster och ange ett klockslag då alla ska samlas för att tända dessa. Garanterat vackra bilder!

Via: Flickr

Via: Flickr

3. Inspireras av snön och inred i vitt

Använd vit sprayfärg och spraya grenar, kottar och stenar. Dekorera med mängder av ljusslingor, vita blommor och ljuslyktor.

Via: hative

Via: hative

4. Glöm inte bröllopstårtan!

En bröllopstårta i ljusgrå, vitt och silver – kan det bli mer elegant? Små pärlor, vita snöflingor i socker och kulor i pärlemor gör sig fint som dekoration.

Läs även: 7 vackra vintagedekorationer till bröllop

5. Använd naturen i fördrinken!

För att få till den där härliga vinterkänslan kan du enkelt addera lingon eller en grankvist i drinken. Färger som mörkröd, orange och mörkgrönt är riktigt höstiga (tänk whiskey och likörer) medan färger som silver och vitt känns mer vinter.

Via: brides

Via: brides

6. Ljuslyktor utomhus skapar rätt stämning

När mörkret faller, vilket det gör tidigt här i Sverige, skapar ni en romantisk stämning med hjälp av flertalet ljuslyktor som samlas på en och samma plats eller som lyser upp en stig.

Läs även: Spotify avslöjar: Här är de 10 mest populära bröllopslåtarna

7. Använd gamla flaskor som ljusstakar

Ett enkelt och plånboksvänligt tips som blir riktigt tjusigt. Lägg flaskorna i varmt vatten ett tag och dra sedan bort etiketten. För bäst effekt låter du 2-3 stearinljus brinna i ljusstaken innan bröllopsdagen, då blir flaskorna täcka med stearin och det känns med ombonat.

Läs även: 8 DIY-tips du kan göra själv till bröllopet

8. Ös på med romantiken!

En rolig detalj är att sätta upp en mistel ovanför en dörrpost och låta gästerna kyssas där under. Ju mer romantik desto bättre!

9. Ha vigseln utomhus – fast inte riktigt

Ett partytält med värme eller ett uterum med glasväggar så att den snötäcka miljön ramar in vigseln ger precis rätt stämning. Dekorera med granris, vita tyger och levande ljus i höga behållare.

Läs även: Så sparar du pengar på bröllopet – 12 smarta tips!

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar