Annons

Annons

9 bästa inredningsbutikerna i nya Mall of Scandinavia
mall_of_scandinavia

I dag invigs jättegallerian Mall of Scandinavia i Solna. Och att döma av listan på butiker kommer den att bli en riktig guldgruva för trendmedvetna inredningsfantaster. Här är våra 9 favoritbutiker!

Annons

Illum Bolighus
Det danska inredningsvaruhuset har specialiserat sig på skandinavisk design och blandar ny, innovativ design med klassiker som aldrig går ur tiden.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

R.O.O.M
Här hittar du det mesta för hemmet; möbler, belysning, textilier, porslin, köksinredning – you name it. R.O.O.M har både sina egna varor och ett brett sortiment av andra varumärken, till exempel House Doctor, Mateus, Rice och Ferm Living.

Zara Home
Klädjättens egna inredningsmärke erbjuder bland annat kuddar, handdukar och sängkläder men har även doftljus, glas, porslin och prydnadssaker. Plus en avdelning med barninredning!

Royaldesign.se
Hos Royaldesign.se finns allt från de senaste inredningstrenderna till de största klassikerna – det mesta till liiite rimligare priser.

Habitat
Habitat öppnade sin första butik i Sverige 2013 och nu tar den trendkänsliga butiken plats även i Mall of Scandinavia. Habitat erbjuder modern inredning: allt från soffor, lampor till porslin. En av de formgivare som arbetat med Habitat under åren är Tom Dixon.

Kitchen’d
Här finner du allt för köket. Med kvalité i fokus har deras färgstarka varor blivit deras signum.

H&M Home
Mall of Scandinavia ska självklart ha sitt eget H&M Home. Här finns ett stort urval av inredning: allt från doftljus till lakan och badrumsinredning. 

Granit
På Granit har man specialiserat sig på smart och snygg förvaring men här finns också massor med andra varor för hemmet och kontoret – allt i enkla, stilrena former och jordnära, diskreta färger.

Lexington
Den amerikanska östkusten har kommit till Solna. Förutom kläder finns även produkter till hemmet. Här finns hemtextiler i alla dess former: sängkläder, prydnadskuddar och plädar.

Du kanske också gillar:

DELA (66)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar