Annons

Annons

7 oväntade fördelar med att bo trångtMånga av oss drömmer om ett större boende - men har du funderat på vilka fördelar det finns med att bo trångt? Efter att ha läst den här listan kommer du aldrig vilja flytta till större!


1. Det går att storstäda på mindre än en timme
Kanske det allra bästa med att ha en liten lägenhet! På en timme hinner du dammtorka alla ytor, dammsuga hela lägenheten, sätta igång en tvätt och bädda sängen (eller bäddsoffan!).
7anledningat till att bo trångt
2.Elräkningen är obefintlig
Du får bara plats med två lösa lampor, en vid sängen och en i fönstret. Kostar någon hundralapp i månaden. Max!
7 anledningar till att bo trångt
3. Ingen dagen efter-städning
Med tanke på dina få kvadratmeter är det väldigt sällan det vankas festligheter hemma hos dig. Och med det sagt: du slipper att kasta tomflaskor, handdiska ett tjugotal glas och moppa bort den där kladdiga fläcken som blev till när någon spillde en sötsliskig drink på golvet…

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

4. Du blir kreativ
Plötsligt hittar du förvaringsmöjligheter på ställen du tidigare knappt tittat på. Att använda området mellan fönsterkarmen och taket har aldrig funnits på kartan, inte heller att det finns massor av centimeter i skafferiet att fylla upp.

Via: Brit Co

Via: Brit Co

5. Du har nära till allt
Oavsett om du är sjuk, bakis eller bara riktigt trött finns allt inom räckhåll. Kylskåpet? Någon meter bort. Toaletten? Ytterligare några meter. Tv-kontrollen? Du förstår.
gif-botrångt
6. Enkelt att följa med i inredningstrender
Åtminstone i de som innebär färg! På bara någon timme kan du ha en helt ny färg i hallen, i köket eller i sovrummet.

7. Massor av härlig närhet
Det bästa är nog ändå att den lilla soffan, den lilla sängen och det lilla matbordet innebär att man får en ursäkt att sitta nära den man tycker om 😉

Du kanske också gillar:

DELA (95)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar