Annons

Annons

6 inspirerande rum – där växter gör hela skillnadenInget ger ett hem en så ombonad känsla som växter. Just nu vill vi bara fylla våra hem full av grönska – här är 6 vackra rum där växter står i fokus och gör hela skillnaden.


Att inreda med växter är en ständigt pågående trend som växter sig allt starkare. Fler och fler vågar ta in växter i sin inredning på allvar och låter grönskan ta plats – och vi älskar det!

Här delar vi med oss av inspirerande hem från vårt inspirationsgalleri där växter blivit ett med inredningen och där fantasin inte vet några gränser.

Läs också: De bästa (och mest lättskötta) nyttoväxterna för hemmets olika rum

1. I olika nivåer

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

I ett fönster med djupa fönsterbrädor har växterna blivit huvudnumret. Här kombineras olika krukor och växter i olika nivåer och skapar en dynamik och lekfullhet som inspirerar!

Se fler bilder från det inspirerande hemmet HÄR!

2. Längs golvet

Vem har sagt att blommor endast kan stå i fönster och på bord? Utnyttja även golvet för ett maxat intryck! I den här gröna oasen av växter, blommor och naturliga material suddas gränsen mellan ute och inne ut fullkomligt – och vi älskar det!

Se fler bilder från det inspirerande hemmet HÄR!

3. Bland köksprylarna

Gör köksförvaringen mer levande med gröna växtexplosioner på utvalda ställen – gärna i olika nivåer!

Se fler bilder från det inspirerande hemmet HÄR!

Läs också: 3 snygga växter som spås ta över våra hem hösten 2017

4. En inomhusrabatt

Vad är det som säger att en rabatt bara hör hemma i trädgården? Hemma hos vår chefredaktör Svante Öquist har en inomhusrabatt aldrig känts mer rätt. Här delar monstera, penningträd, kroton, spjutbräken, doktor Westerlunds hälsoblomma och olika arter av oxalis på utrymmet och blir en magisk inredningsdetalj i olika höjder.

Se fler bilder från det inspirerande hemmet HÄR!

5. På bordet

Styling: Luanne Toms/Frank Features 

Foto: Elsa Young/Frank Features Syns i: Ljust och stilrent i modedesignerns hem

Det må vara gjort, men att låta grönska ta plats på bord, sidobord och byråer är alltid ett säkert kort och funkar i alla lägen! Testa att experimentera med nya växter, blommor och krukor för att låta klassikern få ett nytt uttryck.

Se fler bilder från det inspirerande hemmet HÄR!

Läs också: Guide: Allt du behöver veta om att ta sticklingar från olika växter

6. I ständig förändring

Har du tröttnat på hur du placerat dina växter? Var inte rädd för att flytta om hemmets gröna inslag för ett hem i ständig förändring. Ta bort alla växter och ställ dem på ett bord och börja om. Se ditt hem med nya ögon och satsa på nya kombinationer på nya platser!

Se fler bilder från det inspirerande hemmet HÄR!

DELA (76)
PINNA (2)

Annons
Annons

Annons

Laddar