Annons

Annons

6 anledningar till att ha ett vinterbröllopDet blir mörkare, kallare och mystiken tätnar... Det finns definitivt rum för sagolik magi. Här är 6 anledningar till varför ni ska ha ett vinterbröllop.


Majoriteten av alla bröllop sker under sommarmånaderna. Det är förståeligt, sommaren är en enkel årstid med mycket glädje. Men underskatta inte ett vinterbröllop! Tänk er en snöklädd, vacker lokal där levande ljus både inger värme och mjuka skuggor i salen. Avsluta med en stjärnklar himmel som lyses upp av fyrverkerier efter bröllopsmiddagen.

6 anledningar till varför ni ska välja ett vinterbröllop:

1. Ni är inte lika beroende av väderleksrapporten

De flesta som gifter sig under sommaren vill ha sol och värme under bröllopsdagen och har två olika planer beroende på vilket väder som blir. Väljer ni att gifta er under vintern behöver ni inte vara lika beroende av vädret, något som sparar både energi och pengar till en plan B.

2. Alla är hemma!

Att gifta sig under sommaren innebär alltid en risk att era vänner och släktingar är iväg på semesterresor. Under vinterhalvåret är däremot de allra flesta hemma vilket gör att chansen att era gäster kan närvara under ert bröllop är betydligt större.

Läs också: 9 inspirerande bilder till vinterbröllopet

3. Bröllopsbilderna…

Annons

En gnistrande sjö eller blommig trädgård för all del. Men att ta bröllopsfotona i ett snötäckt landskap är svårslaget. Så vackert!

Läs också: Spara pengar på bröllopet – 12 tips!

4. Riskerna minimeras

Eftersom det är färre par som gifter sig under vintern är det inte lika högt tryck på leverantörer och liknande. Det minskar risken för att något ska gå fel eller hamna mellan stolarna.

5. Du sparar pengar

Eftersom de flesta brudpar vill gifte sig under våren och sommaren är priserna normalt sett något lägre under vintern. Ka-tjing!

6. Glitter? Dekorationer? Kör på!

Under vintern när det är som allra mörkast är det helt okej att gå all-in på glitter, belysning och dekorationer. Vill ni applicera regeln på ert bröllop kommer ingen att höja på ögonbrynen. Tvärtom! Ert bröllop kommer att vara säsongens höjdpunkt.

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar