Annons

Annons

5 Pokémon Go-prylar alla riktiga pokémontränare bör haPokémon Go-febern har drabbat hela världen – men för att verkligen lyckas fånga alla för den seriöse pokémontränaren så kan några extra verktyg vara till hjälp.


Förmodligen har ingenting gått från lansering till global succéhysteri lika snabbt som Pokémon Go gjort. Och bland alla miljoner nyfrälsta krävs det numera extraordinära åtgärder för att skilja sig från mängden. Om du ännu inte börjat samla på dig olika pokémons med din mobil rekommenderar vi dig att börja med att läsa den här artikeln hos våra vänner på Café för att förstå varför alla pratar om Pokémon Go.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

ELLE Decoration listar fem prylar som ger dig en extra edge i jakten på att fånga dem alla.

1. Pokemon Go Plus

Armbandet som kopplas ihop med din mobil och vibrerar när du närmar dig en pokémon. Köps via Nintendo men är dock för tillfället slutsåld, även hos svenska återförsäljare som Webhallen så har förhandsbokningarna tagit slut redan innan armbandet ens lanserats till försäljning.

pokemon klocka

2. Pokédrone

Ibland gömmer sig pokemons på svåråtkomliga ställen, vilket gör det näst intill omöjligt att fånga dem. Då kan det vara bra med en pokédrönare som flyger iväg och fångar dem åt dig.

3. Pokédex mobilfodral

Pokémontränare bär runt på sina pokédex för att lagra information om sina pokémon. Fodralet innehåller även extra batteri och ”autentiska” LED-lampor. Finns för tillfället bara för Samsung Galaxy S4, men fodralet är skapat i 3D-skrivare och filerna går att ladda ner för att modifiera eller skapa sitt eget fodral.

Pokedex

4. Pokéboll-laddare

Det största problemet pokémontränare världen över har verkar vara att deras telefonbatterier tar slut eftersom spelet kräver att du konstant har appen igång. Allt fler köper därför reservbatterier. Den här pokébollen har två usb-portar och är väl egentligen det enda alternativet för en äkta pokémontränare?

pokeboll-laddare

5. Pokéradar

Alla Pokémon Go-spelare som använder kartan via Google Maps kan själva lämna tips till andra när de hittar en pokémon. Andra användare kan då se vem som har lämnat tipset och hur många andra som tycker att det var ett bra tips. Alltså – om det är någon som försöker vilseleda dig bör det tipset rimligtvis röstas ner ganska fort. Finns för tillfället endast för iPhone och för en vanlig webbläsare (sajten har dock en del problem med överbelastning…) men tjänsten utvecklas också för tillfället även för Android.

pokeradar

DELA (38)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar