Annons

Annons

5 inspirerande inredningskonton att följa på SnapchatInstagram må bjuda på bland den bästa inspirationen som finns – men vill man ha något lite mer quick and dirty finns det massvis av härliga konton på Snapchat att följa. Vi har samlat de fem bästa.


Facebook och Instagram i all ära, men är det snabbt, oredigerat och personligt du söker är det Snapchat som gäller.

Vill du fylla din snapfeed med mer än bara skakiga filmer och skojiga ansiktsfilter – och samtidigt få inspiration – kanske de här internationella inredningskontona är något för dig.

1. Amy Stone – stone_amy

Amy Stone arbetar bland annat som creative director och hennes Instagram-feed är en dröm i sig. Nu sprider hon även tjusig inspiration på Snapchat och också där är hennes bilder näst intill ren perfektion.

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

amy-stone2

2. Orlando Soria – mrorlandosoria

Som creative director och bloggare lever och andas Orlando Soria inredning och han har ständigt nya projekt på gång. Hans snaps är ofta väldigt roliga och han har bland annat liverapporterat direkt från Ikea.

mrorlandosoria

3. Rosie D’Argenzio – rosiedargenzio

Rosie D’Argenzio arbetar till vardags med just sociala medier och inredning. Följ henne och ta del av hennes vardagssnappar från resor, fotograferingar och livet på Manhattan.

rosiedargenzio

4. Gray Malin – graymalin

Han är den amerikanska inredningsvärldens förstahandsval när det kommer till fotografer och Gray Malin snappar allt från fotojobb till sina resor världen över.

graymalin

5. Jamie Beck – annstreetstudio

Jamie Beck är nästan lite av en ikon när det kommer till fotografi och hon har gjort kampanjer för så väl Chanel som Cartier. Hon är ofta på resande fot och är känd för att posta kvicka snaps.

annstreetstudio

Källa: My Domaine

DELA (18)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar