Annons

Annons

3 x fixarböcker





Att gör det själv-trenden bara växer sig starkare och starkare är tydligt, inte minst när man ser på bokutgivningen. Här är tre nyutkomna böcker för den som är sugen på kreativa projekt.

Nyfixat – 57 projekt för dig som gillar återbruk av Ann Sjöstedt och Marit G Engstedt innehåller allt från snygga och inspirerande småprojekt till idéer som har ett lätt drag av galenskap, men allt är presenterat med ett glatt humör som bara det inspirerar. Allra roligast är kapitlet i mitten där elva kända formgivare ger varsitt gör det själv-tips. Ca 159 kr, Norstedts.

Annons

Från loppis till salong av Ida Magntorn är en snygg och inspirerande bok som tipsar om just hur man kan fräscha upp eller hitta nya användningsområden för sina loppisfynd, ca 159 kr, Ica Bokförlag.

Virkat för män av Theo Sundh är precis vad det låter som, en bok fylld av virkbeskrivningar med manlig touch. Mycket är ganska knasigt, men det är ganska roligt att kunna börja med den lilla broschen ”tredje bröstvårtan” om man inte är så bra på att virka … Ca 198 kr, Känguru.

Av Karin Ohlsson-Leijon

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar