Annons

Annons

3 snygga badrum i 3 stilar vi älskar just nu!Funderar du på att renovera om badrummet och behöver lite inspiration? Vi spanar på snygga badrum – här är våra tre favoriter just nu!


En lyxig dröm!

Den spektakulära villan på Lidingö med egen helikopterplatta och en magisk pool har ett badrum utan dörrar, men med möjlighet att dra för jalusier. Här vill en ta långa bad och hänga hela dagen i en miljö à la internationellt designhotell. Stora fönsterpartier vetter ut mot tomten. För att skapa avskildhet går det att dra för gardinerna som är fästa från taket och gjorda i ett vaxat, högblankt tyg med härlig struktur. Väggarna är klädda med Carraramarmor och den smakfulla inredningen kommer från Boffi. Golvet ligger ett plankgolv av grå, betsad ek från Energia Natural.

sjovillan_badkar
sjovillan_badrum
Foto: Johan Sellén

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Se fler bilder från det lyxiga hemmet här!

Lantlig elegans!

Bästa rummet i huset tycker de som bor där. Golvvärmen bidrar förstås till det men också rymden som gör badrummet till en lugn oas. Det stora badrummet har ett fönster ut mot trädgården. Badkaret hittade paret hos en familj i Köpenhamn via danska Blocket. Blandare från Mora Armatur. Bord Lindved, Ikea. Träskåpet som rymmer allt från handdukar till tvålar och smink är holländskt. Kristallkronan är köpt på Blocket. Tre av väggarna är svartmålade, en lite ovanligt val men eftersom fönstren släpper in så mycket ljus är känslan inte alls murrig, enbart härligt dramatisk. Med tanke på storleken ryms både fristående badkar, separat dusch, toalett, sminkbord, förvaring och dubbla handfat i det här lantliga, vackra badrummet.

doldskatt_badrum_badkar

doldskatt_badrum

doldskatt_badrum_forvaring

doldskatt_badrum_toalettbord
Foto: Andrea Papini

Se fler bilder från det vackra hemmet här!

Rått och rustikt!

Det här speciella badrummet är skapat av Johan Israelson, denne arkitekt har även ritat det mesta av inredningen. Häftigt när rå betong får möta ett vackert mosaikgolv. Ytorna gör detta till ett rum att stanna länge i och de stora fönstren skapar ett härligt ljusinsläpp. Det rejäla skåpet rymmer allt för badrummet och korgförvaring är både snyggt och smart. Enkla träbänkar bryter också fint. Gjutet badkar och badrumsmöbel, design Johan Israelson/Norra Gotland. Spegelskåp av Deer Design/Johan Israelson. Högskåp på hjul från Deer Design/Johan Israelson. Ribbad bänk i ek, design Johan Israelson/Norra Gotland.

guldhuset_badrum
guldhuset_badkar
guldhuset_badrum2
Foto: Johan Sellén

Se fler bilder från det unika hemmet här!

DELA (170)
PINNA (100)

Annons
Annons

Annons

Laddar