Annons

Annons

3 Hemnet-hem med trendiga tegelväggarSom en genomgående inredningsdetalj, framtagen för att skapa en härlig känsla eller som enkel fondvägg i ett utvalt rum. Här är tre hem med trendiga tegelväggar som vi hittat på Hemnet.


Tegelväggar dyker upp allt oftare i hem just nu – och vi älskar det! Efter en tid av vitt och fräscht vågar vi äntligen ta fram karaktär i våra hem igen. Nu säger vi adjö till alla helspacklade väggar och vågar experimentera mer med vår inredning.

Annons

Läs också: 10 största trenderna på Hemnet just nu

Härlig stilmix

Tegelvagg Foto Anders Bergsted-2

I det vackra och rymliga köket i den här vackra tvårummaren i Göteborg finns många tidstypiska detaljer kvar från 1920-talet då lägenheten byggdes. Förutom fiskbensparkett, djupa fönsternischer och taklister har en tegelvägg bevarats på ett vackert sätt.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Tegelvagg Foto Anders Bergsted-1

Tegelväggen skapar en snygg kontrast till den i övrigt sparsmakade köksinredningen och gör sig väl mot kökets kulörer som går i grått, svart och vitt. Ett smart knep för att också låta tegelväggen få ta den plats den förtjänar i köket.

Tegelvagg Foto Anders Bergstedt

Det är viktigt att tänka på helheten när man väljer att ta fram eller behålla en tegelvägg. Den är väldigt karaktäristisk i sin utformning och det är smart att ta en extra vända när det kommer till färgsättning, inredningsval och övriga materialval. I den här lägenheten har kombinationen av det schackrutiga golvet och bänkskivan i Carraramarmor skapat en härlig stilmix som funkar mer än väl!

Foto: Anders Bergstedt för Entrance mäkleri

Vill du se fler bilder? Hela annonsen hittar du här!

Läs också: 3 Hemnet-hem målade i trendiga pasteller

Genomgående detalj

Tegelvagg Foto Cim Ek-2

I den här sekelskiftestvåan i Linnéstaden i Göteborg går bevarade tegelväggar som en röd tråd genom lägenheten. Här blandas gammalt och nytt på ett otroligt smakfullt sätt.

Tegelvagg Foto Cim Ek-1

Tegelväggen, som löper vidare mot hallen, skapar en fin kontrast mot klassiska ramluckor, bänkskiva i Carraramarmor och mässingsbeslag och det vita kaklet.

Tegelvagg Foto Cim Ek-4

En annan tegelvägg agerar en rustik fondvägg i köket som gör sig snyggt mot stilrent bord i ljust träslag och klassiska Thonet-stolar.

Tegelvagg Foto Cim Ek-7

Fondväggen löper vidare mot ett stort skafferi som enhetligt går i tegel.

Tegelvagg Foto Cim Ek-8

Här har teglet kombinerats vackert med koppar och mörka hyllor! Tjusigt, tycker vi!

Foto: Cim Ek för Alvhem mäkleri.
Stylist: Stil & rum.

Vill du se fler bilder? Hela annonsen hittar du här!

Läs också: Därför är Göteborg snyggast på Hemnet

Fondvägg i sovrum

Nordhemsgatan_18A

I den här genomgångstvåan i Göteborg har många tidstypiska detaljer bevarats. Lägenheten har generös takhöjd och har även denna en framtagen tegelvägg. Här ser vi den i sovrummet, som en tjusig kontrast till de ljusa garderobsdörrarna.

Nordhemsgatan_18A

Tegelväggen gör sig extra fin tack vare det härliga ljusinsläppet. Vi tycker också om hur teglet samspelar på ett fint sätt med det bevarade trägolvet.

Foto: Björn Johansson för Reveny
Stylist: Sara Olausson, Epok interiör.

Vill du se fler bilder? Hela annonsen hittar du här!

Du kanske också gillar:

DELA (394)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar