Annons

Annons

ANNONSSAMARBETE MED MORA ARMATUR

Stylisten: 3 enkla sätt att förnya ditt badrum


Stylisten: 3 enkla sätt att förnya ditt badrum

Drömmer du om en plats där du kan stänga verkligheten ute? Låt ditt badrum bli en skön oas för lugn och ro med en härlig spa-känsla. Inredningsstylisten vet hur du förändrar med några små enkla medel.


Att sjunka ner i ett varmt bad eller kliva in i en dusch som strilar som ett varmt sommarregn är inte helt fel efter en stressig dag. Om badrummet dessutom andas spa-känsla blir upplevelsen dubbelt så härlig. Inrednings-stylisten Daniella Witte vet hur du skapar ett rum i rummet för den där omfamnande spa-känslan som vi drömmer om.

Förnya badrummet i 3 enkla steg

1. Skapa stämning med doftljus

Placera ut generöst med doftljus och ljuslyktor i olika storlekar. Det skapar stämning och tillför en nästan spirituell upplevelse till badrummet.

2. Lyxiga produkter

Väl utvalda produkter i smakfulla och i stilrena förpackningar ger en lyxig känsla.

3. Mjuka handdukar

Mora Armatur

Härligt mjuka handdukar och badlakan ramar in och skapar en värmande trygghetskänsla till badrummet.

Med dessa få enkla medel kan ditt compact living-badrum förvandlas till ett mysigt hemma-spa och bli den perfekta platsen för kvalitetstid.

Och genom att byta ut kranen i handfatet eller blandaren i duschen/badkaret kan du förvandla ditt badrum med enkla medel som inte heller behöver kosta så mycket.

Mora Armatur

För en extra härlig badrums-oas kan du ställa in lite härliga gröna växter som trivs i den fuktiga miljön som uppstår i ett badrum.

Lycka till och njut!

Läs om Mora Armaturs produkter

DELA (60)
PINNA (5)

Annons
Annons

Annons

Laddar