Annons

Annons

18 coola posters – som alla andra inte har hemmaLetar du efter något snyggt att hänga på väggarna? Något som inte finns hemma hos alla dina vänner? Vi har listat nio kvinnliga konstnärer vars posters sticker ut ur mängden.


Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

Tavlor sätter färg på inredningen, skapar dynamik och avslöjar en hel del om den som bor i hemmet. Dessutom är posters ett billigt och enkelt sätt att förnya inredningen. Det är dock inte alltid helt enkelt att välja motiv till sina väggar – speciellt inte om man vill ha något mer originellt och personligt.

Annons

Därför listar vi här nio kvinnliga konstnärer som skapar unika posters och illustrationer. Mixa dem fritt med nya och gamla favoriter, skapa en tavelvägg, färgkoordinera eller varför inte låta en favoritposter göra ett statement?

Läs också: 8 fina sätt att inreda med tavlor – utan att skapa en tavelvägg

1. ByIsabel

Isabel Castillo Guijarro, även känd som ByIsabel, är en designer och illustratör från Madrid som i dag är baserad i New York. Rött, rosa, kvinnor, läppar och populärkultur är återkommande teman i hennes posters.

Gilla ELLE Decoration på Facebook

Love is love, läs mer och köp här. Big eyes, läs mer och köp här.

2. Petra Eriksson

Svenska Petra Eriksson är baserad i Barcelona och en av kvinnorna bakom kvinnonätverket HER Global Network. Hon är även konstnär och illustratör och hennes bilder fångar snabbt ögat med sina starka färger.

Last days of summer, läs mer och köp här. HER print, läs mer och köp här. 

3. Ylva Skarp

Svenska Ylva Skarp är baserad i Dalarna och har en karakteristisk och modern grafisk stil. Kalligrafi är ett återkommande element i hennes bilder som ofta är minimalistiska i svart och vitt, men även kan rymma mer kraftfulla element och lite färg.

The Way, läs mer och köp här. End of Story, läs mer och köp här.

4. Lucy Sherston

Brittiska illustratören Lucy Sherston är baserad i Brighton i södra England. Hennes abstrakta posters och prints präglas av lekfullhet, färg och energi.

Still life III, läs mer och köp här. Flamingo print, läs mer och köp här. 

Läs också: 13 sätt att lyfta in foton i inredningen

5. Elin Krönström

Svenska designern och illustratören Elin Krönström är till vardags skodesignern hos ATP Atelier, men har nyligen valt att följa en av sina drömmar och börjat illustrera minimalistiska nakna kvinnokroppar.

Woman with knot, läs mer och köp här. Leaning, läs mer och köp här.

6. Michelle Carlslund

Danska illustratören Michelle Carlslunds lekfulla posters är miljövänliga och färgglada inslag i inredningen.

Forest, läs mer och köp här.  Pink Cockatoo, läs mer och köp här. 

7. Agathe Sorlet

Franska illustratören Agathe Sorlet är baserad i både Paris och London. Hennes illustrationer föreställer främst kvinnor, kärlek och kyssar och har en tydlig fransk prägel.

Topless, läs mer och köp här. Blue Bisou, läs mer och köp här. 

8. Carolin Löbbert

Carolin Löbbert är en tysk illustratör, konstnär och grafisk formgivare. Hennes bildspråk präglas av fantasi, starka färger och lekfullhet.

Liquid Ice Cream, läs mer och köp här. Lady and chair, läs mer och köp här

Läs också: 12 snygga sätt att inreda med posters

9. Hanna Konola

Grafiska konstnären Hanna Konola är baserad i Helsingfors, Finland. Hon skapar lekfulla, minimalistiska posters som lämpar sig såväl för barnrummet som för vuxna hem.

Soft night, läs mer och köp här. Panda poster, läs mer och köp här

DELA (182)
PINNA (2)

Annons
Annons

Annons

Laddar