Annons

Annons

Så fixar du den minimalistiska stilen hemma!
ELLE Decorations bloggare Daniella Witte är känd för sin jordnära inredningsstil med personlig prägel och en stor dos av hemtrevnad.

– MEN om jag någon gång i livet tröttnar på allt och i stället kommer på att jag vill ha det ”lite mer luftigt” hade jag utan att tvekan gått på Vincent van Duysen´s arkitektkonst. Raka linjer i varma och råa material som i sig själva utstrålar liv och hemtrevnad. Sidenmatta väggar utan en enda list och arbetade detaljer som aldrig någonsin går ur tiden. Gillar också hans få men rejäla dekorationer som t.ex den stora keramiklampan. Det är en lyckad minimalism som i mina ögon!

Annons
Gilla ELLE Decoration på Facebook

Skapa den minimalistiska stilen a la Vincent van Duysen!

Van-Doysen-farm-700x401

140610_graanmarkt13_the-apartment_24506-700x979

Satsa på materialval som utsöndrar ombonad! 

Som trä och olika textiler. Här ser vi bra exempel på en vacker och rustik gammal bänk i kontrast till de ljusa och välkomnande tavlorna på väggen.

140610_graanmarkt13_the-apartment_24480-2-700x993

Fokusera på dova och jordnära färger! 

Exempel på färger som fixar stilen är dova nyanser av grå, blå, grön, beige, creme och brun. Låt gärna färgerna vara melerade.

140610_graanmarkt13_the-apartment_24714-700x466
Foto | Frederik Vercruysse

Välj vilka möbler du vill sätta i fokus med omsorg! 

Det gör du enklast genom att fråga dig själv vad du vill och ska göra i rummet i fråga. Tänk lättsamt och praktiskt för bästa resultat. När du bestämt dig för vilka möbler du vill sätta i fokus så glöm inte en oversize matta! För att skapa den där varma känslan.

För mer inredningsinspiration, kolla in  Daniella Wittes fantastiska blogg! 

DELA (0)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar