Annons

Annons

10 saker vi älskar att hata med Ikea-besöket
1. Vi ser fram emot det mysiga Ikea-besöket som oftast känns allt annat än mysigt väl framme, den där lördagen efter löning…….

Ikea line
Bildkälla

2. Svär redan efter några minuter över de omänskligt korta pennorna som då och då bestämmer sig för att spricka (på mitten!!??)

Annons

DSC_0008

3. Svänger hastigt av med vagnen mot cafeét redan efter ca tio minuter för att hetsäta en kanelbulle och fylla på med lite kaffe bara för att ”det är så billigt”.

bulle

4. Tar en diskret powernap efter kanelbullskoman!

May31_Ikea1
Bildkälla

5. Slänger i den där gott och blandat påsen framme i kassan i ren protest när man inser att alla människor som man nyss höll på att snubbla över i gångarna också tänkte betala för sig!!??

ikea-kassa_134944258

6. Tar en välbehövlig vända förbi 5 kronors-korven och trycker några snabba i tystnad och med tom blick.

ikeahotdog

7. Känner en överväldigande känsla av eufori när man sätter sig i bilen PÅ VÄG HEM!!!

tummenupp

8. Känner ångesten som börjar krypa när man väl kommit hem och inser att man måste anstränga sig (rätt rejält) för att få de nya möblerna på plats.

523x435(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True)
Bildkälla

9. Bestämmer sig i alla fall för att ta tjuren i hornen och bygga ihop de där fina stolarna när man är lite för ehhm trött??

625x415(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True)
Bildkälla

10. Sliter upp gott och blandat-påsen, hoppar i sängen man köpte på Ikea förra besöket (..och inte riktigt har haft tid att justera sedan dess) och tröstäter.

400x400(ByMinScale_TopLeft_Transparent_True)
Bildkälla

DELA (115)
PINNA (0)

Annons
Annons

Annons

Laddar