Annons

Annons


Redaktionens julklappar: Karin

Annons

Redaktionschef Karin Ohlsson-Leijon drömmer om en tomteröd jul: ”Rött är julens färg: som rosiga kinder, små smakrika äpplen och luvan förstås. Mina julklappar är glatt tomteröda”

1. Vän i vardagen
Den klassiska axelremsväskan i läder rymmer det mesta och passar de flesta – en perfekt julklapp. Finns i olika utföranden, storlekar och färger, här The Classic, 14 tum, kostar ca 900 kr + frakt, The Cambridge Satchel Company. Väskan kan beställas med präglade initialer som gör den extra personlig.

2. Vackra väggar
Den här julen ger möjlighet till långledigt och kanske också tid för tapetsering. En fin julklapp till hemmet är den nya tapeten Origami i färgställningen Blush, ca 795 kr/rulle, Mimou.

3. Kompakt kökshjälp
En fin julklapp till alla med ett litet kök som ändå drömmer om en riktig hushållsassistent är 11381 i serien Bistro. Levereras med stålbunke som rymmer 4,7 liter, degkrokar och två olika vispar. Motorn är på 700 watt och har sex hastigheter, ca 3 499 kr, Bodum.

4. Uppigande
Den röda och rosa sidensjalen är handvävd i Kambodja på traditionellt vis och en julklapp jag önskar att tomten har med sig till mig, 50×175 cm, 395 kr, Afroart.

5. Dubbel glädje
Vacker, rolig och oväntad funktionell: Les Poupées är Luca Nichettos version av en japansk kokeshidocka samtidigt som den är en ljusstake i keramik med en liten glasvas som man kan lyfta av. En given julklapp till den designintresserade. Finns i olika storlekar och färger, 995 kr, Gallery Pascale.

6. Vitaminkick
Förnyelsen av de klassiska Höganäskrusen fortsätter och det röda treliterskruset med handtag är en fin julnyhet. Jag vill ge bort det fyllt med röda juläpplen som en dubbel vitamindos mitt i vintern, ca 699 kr, Höganäs Keramik.

Du kanske också gillar:

FÖLJ ELLE DECORATION PÅ FACEBOOKAnnons
Annons
Annons

Laddar