Annons

Annons


Redaktionens julklappar: Anette

Annons


Art Director Anette Uhlén väljer delikata klappar för matbordet: ”Mina klappar är till för alla som gillar att tillbringa tid kring matbordet, klappar som är både vackra och användbara”

1. Härlig är jorden …
Illustratören Jonna Fransson har gjort den vackra affischen föreställande en frökarta. Mått 60×85 cm, pris ca 300 kr, finns bl a på Moderna Museet och Konst-ig.

2. När Juldagsmorgon glimmar …
Guldpläterade bestick Midas, 1 995 kr/set om 16 delar, Seletti/Artilleriet.

3. Nu är det jul igen …
Tom Dixons senaste kollektion Eclectic består av hemaccessoarerr i robusta, slitstarka material, som den här snygga nötknäckaren i gjutjärn bestruken med svart pulverlack. Mässingsgängan är en fin detalj. Pris 470 kr.

4. Tänd ett ljus …
Lika fina året om är Nappula – en serie ljusstakar formgivna av Matti Klenell. Finns i två höjder och tre färger i lackerat stål, ca 229 kr, samt mässing, ca 359 kr, Iittala.

5. Nu har vi ljus här i vårt hus …
En ficklampa att ha framme på bordet. Torch Medium är fint designad av Jonas Damon, i bokträ och med på/av knapp i änden. LED-lampa, ca 20 cm hög, 55o kr, Areaware/Superstudio .

6.Tipp tapp, tipp tapp …
Hur söt är inte Gunnar Flørnings lilla Sparv? Fin att ha som dekoration på bordet. Designad i teak och körsbärsträ, höjd 8 cm, ca 300 kr, Lucie Kaas.

Du kanske också gillar:

FÖLJ ELLE DECORATION PÅ FACEBOOKAnnons
Annons
Annons

Laddar