Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Victoria Beckham och Harper Seven fick fly från restaurang

16 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Victoria Beckham och Harper Seven
Familjen Beckham besökte nyligen en restaurang i Miami där tumult plötsligt utbröt på platsen. Victoria Beckham fick då sätta dottern Harper i säkerhet, efter att en gäst hamnat i slagsmål med säkerhetsvakten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoriaBrand logo
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

David Beckham och Victoria Beckham var nyligen ute på middag tillsammans med Lionel Messi och hans familj i Miami, och plötsligt blev det ett dramatiskt avslut på kvällen. Enligt restaurangens representant ska en gäst försökt ta smygbilder på fotbollstjärnorna, och senare resulterat i slagsmål när gästen försökts avlägsnas från platsen.

Beckham i drama på Miami-restaurang

Det var i fredags som familjen Beckham hamnade i drama på restaurangen Gecko. En restauranggäst hävdar att han fick en spark i ansiktet av en säkerhetsvakt, då vakten trott han försökt ta en smygbild på Messi.

Annons

– De hoppade på oss för att min vän försökte ta en bild med sin fru, inte med Beckham, Messi eller någon annan. Det var en familjegrej, hörs en man säga i ett klipp från händelsen.

– Han är en familjeman som firar sin dotters 21-årsdag, säger också en kvinna i klippet.

Samtidigt hävdar en representant för restaurangen, som ägs av artisten Bad Bunny och entreprenören David Grutman, att mannen var berusad och aggressiv.

– En berusad gäst tog bilder av flera gäster på ett överdrivet sätt och blev tillsagd att sluta. Han fortsatte ta bilder och blev lugnt flyttad från området, säger representanten till Page six.

– Gästen kom då tillbaka och försökte aggressivt ta sig igenom dörren och in på restaurangen igen, något han hindrades från.

David Beckham och Victoria Beckham på restaurangen.
David Beckham och Victoria Beckham på restaurangen.

Harper Seven fick lämna restaurangen

Strax efter bråket fick Harper Seven, som var på restaurangen med sina föräldrar, sättas i säkerhet. Victoria Beckham tog med dottern till bilen tillsammans med några vänner, innan hon senare gick tillbaka till restaurangen igen. Resten av kvällen firade paret Beckham tillsammans med Lionel Messi och hans fru Antonela Roccuzzo efter att Messis lag, Inter Miami, vunnit samma dag.

Annons
Harper Seven Beckham och David Beckham på fotbollsmatchen samma dag.
Harper Seven Beckham och David Beckham på fotbollsmatchen.

Källa: Page six

Foto: TT

Se Brooklyn Beckhams tatueringar tillägnade Nicola PeltzBrand logo
Se Brooklyn Beckhams tatueringar tillägnade Nicola Peltz

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons