Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Stormzy och Maya Jama återförenade efter fyra år isär

28 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Maya och Stormzy återförenade
Efter fansens spekulationer om att artisten Stormzy och tv-personligheten Maya Jama blivit ett par igen, har de nu fångats på bild tillsammans i Grekland. Se bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisar som gjort slut men sedan återförenatsBrand logo
Se kändisar som gjort slut men sedan återförenats

Den brittiska rapparen Stormzy och Love Island-programledaren Maya Jama träffades 2014 och blev snart därefter ett av Storbritanniens powercouples. Efter fyra år tillsammans gick de sedan skilda vägar 2019, och ett år senare berättade Stormzy att han aldrig älskat någon så som han älskat Maya.

– Mitt uppbrott, blev antagligen är den största katalysatorn för mig att växa som man. Jag tänkte: ”Okej, du gjorde ett misstag och du förlorade någon du älskade, brydde dig om, någon som är speciell för dig.” Det är antagligen den största förlusten för en man, är det inte? Förutom att någon går bort, så måste det vara den största förlusten, sa Stormzy i en intervju med Louis Theroux i fjol.

Annons

Är Stormzy och Maya ihop igen?

Efter att Maya Jama nyligen skymtats på Stormzys spelning på All Points East-festivalen i London, har fansen spekulerat om de hittat tillbaka till varandra igen. Och fansen verkar ha rätt. Nu har ex-paret nämligen fångats på bild tillsammans hand i hand på semester i Grekland.

Enligt källor ska Stormzys mamma Abigail Owuo haft ett finger med i spelet när det kommer till parets återförening, rapporterar Daily Mail.

– Hon uppmuntrade honom att gottgöra Maya, säger källan.

– Stormzy är väldigt öppen med att han vill stadga sig och skaffa barn en dag, och han vet att Maya är den rätta, säger en källa till The Sun.

Se bilderna på Stormzy och Maya här!

Stormzy och Maya på Hydra Island i Grekland.
Stormzy och Maya på Hydra Island i Grekland.
Maya Jama och Stormzy.
Maya Jama och Stormzy.
Annons
Maya Jama och Stormzy.
Maya Jama och Stormzy.
Maya och Stormzy på båt i Grekland.
Maya och Stormzy på båt i Grekland.
Maya Jama och Stormzy hand i hand.
Maya Jama och Stormzy hand i hand.
Annons

Foto: TT

Källa: Dailymail

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons