Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kändisbröllopen att se fram emot 2023

11 jan, 2023 
AvEmma Castman
Kändisbröllopen att se framemot 2023
Senare i år är det (förhoppningsvis) dags för Megan Fox och Machine Gun Kelly att säga ja till varandra. Här är fler exempel på Hollywoodpar som äntrar altaret 2023!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisarna som ska gifta sig 2023Brand logo
Se kändisarna som ska gifta sig 2023

2023 ser ut att gå i kärlekens tecken – i alla fall om du frågar Megan Fox och Machine Gun Kelly eller Kate Hudson och Danny Fujikawa.

Spana in listan nedan och ta del av fler stjärnpar som planerar bröllop under året!

Hollywoodpar som ska gifta sig 2023

Megan Fox och Machine Gun Kelly

I januari 2022 tog Megan Fox och Machine Gun Kelly nästa steg i sitt förhållande och förlovade sig. Bröllopsplaneringen drog igång kort därefter och många trodde att paret skulle säga ja till varandra redan samma år. Men nej, bröllopet verkar i stället äga rum 2023 – och vi väntar med spänning.

Annons

Kate Hudson och Danny Fujikawa

I september 2021 förlovade sig Kate Hudson och Danny Fujikawa efter fem år tillsammans. De har i tidigare intervjuer sagt att de inte har bråttom med att gifta sig, men många tror att i år är året då det händer.

Kate Hudson var tidigare gift med Chris Robinson.

Calvin Harris och Vick Hope

Calvin Harris och Vick Hope

I maj förra året gick Calvin Harris ner på knä för att be Vick Hope att gifta sig med honom. Ringen uppskattas vara värd 1 miljon pund – och paret hade bara dejtat i fem månader innan frågan kom. I intervjuer har de betonat att bröllopet kommer vara litet och intimt, men vi håller så klart tummarna för att ett par bilder från ceremonin läcker ut ändå!

Annons

Simone Biles och Jonathan Owens

Efter två år tillsammans förlovade sig OS-medaljören Simone Biles och den amerikanska fotbollsspelaren Jonathan Owens i februari 2022. Bröllopet planeras äga rum 2023, men något exakt datum är inte satt.

Paret träffades via kändisdejtingappen Raya.

Lana Condor och Anthony De La Torre

Netflix-stjärnan Lana Condor och skådespelarkollegan Anthony De La Torre har varit ett par sedan 2015. I början av 2022 förlovade de sig – och under våren 2023 har de meddelat att bröllopet kommer att äga rum.

Foto: TT

Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023Brand logo
Se 5 kändisar som fyller jämnt 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons