Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Beyoncé har skaffat Tiktok – här är följarnas teorier

20 dec, 2021 
AvLouise Berglund
Släpp allt! Beyoncé har skaffat Tiktok. Här är fansens teorier om vad som kommer dyka upp på kontot som i skrivande stund inte har något postat innehåll.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen BBrand logo
Beyoncé - 20 års stilresa med Queen B

Allt fler megakändisar skaffar Tiktok. Tidigare i år skapade svenska ABBA ett konto och började posta pianovideos följt av promo inför deras återkomst. Sist jag kollade satt Björn och stickade(!) ihop med självaste Ian McKellen aka Gandalf.

Beyoncé finns på Tiktok

Nu har nästa gigant dykt upp på appen. Nämligen självaste Queen Bey. Kontot, som redan är verifierat, heter enbart beyonce med små bokstäver och saknar bio. Hon har i skrivande stund inte postat något innehåll. Det har dock inte hindrat henne från att få över 700 000 följare på bara några dagar.

Annons
Beyonce finns på Tiktok svenska
Notera Ivy Park-loggan på kepsen.

Vad ska Beyoncé göra på Tiktok?

Exakt vilket innehåll som Beyoncé kommer posta på Tiktok är ännu oklart. Men om hon skulle släppa ett visuellt album vore det ju inte första gången (lex både Black Is King och Lemonade).

I en intervju med Harperz Bazaar från augusti tidigare i år hintade ju hon ju trots allt om ny musik.

”Jag känner en renässans växa fram. Och jag vill vara en del i att nära den flykten på alla sätt möjliga. Jag har varit i studion i ett och ett halvt år”, sa hon då.

Annons

Fansens teorier om Beyoncés Tiktok

Om man frågar Twitter går teorierna isär. Vissa av fansen anser att hennes artisteri är som gjort för Tiktok. Hennes shower innehåller alltid extremt mycket koreografi och är ikoniskt visuella.

Andra tror istället att det handlar om reklam för det egna märket Ivy Park.

Den med bra syn noterar att hon bär en outfit från Ivy Parks nyaste samarbete med Adidas på profilbilden. På bilder från kampanjålåtningen dyker även barnen Blue Ivy och Rumi upp i samma outfit.

Beyoncé kampanj för Ivy Park och Adidas
Beyoncé med barnen Blue Ivy och Rumi under kampanjen för Ivy Parks senaste samarbete med Adidas.

Det vi alla kan enas om är att vi väntar nyfiket (och otåligt!) på vad som komma skall.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons