Annons

Annons

Annonssamarbete med Urbanears

Modernt och stilsäkert musikhem med Urbanears nya högtalareMed Urbanears nya innovativa Connected Speakers får du högkvalitativt ljud, mobil flexibilitet och hög designgrad. Utan att behöva kompromissa.


Det senaste decenniets teknik har förändrat vårt sätt att lyssna på musik. Dagens musikkonsument förväntar sig hög kvalitet och oändliga valmöjligheter men också enkelhet och användarvänlighet – allra helst förpackad i stilsäker design.

Urbanears kollektion Connected Speakers är en ny favorit som tillgodoser behoven. Högtalarna, som fått namnen Stammen och Baggen, lanserades i mars i år och erbjuder en rad olika anslutningsmöjligheter. Du kan spela din favoritmusik med antingen Wifi, AUX-sladd, Bluetooth, Chromecast eller Airplay.

Stammen och Baggen finns i färgerna dirty pink, vinyl black, plant green, concrete grey, goldfish orange och indigo blue.

Högtalarna fungerar perfekt att använda separat, men en unik möjlighet finns för den som använder flera. Med flera högtalare kan du nämligen spela olika typer av musik i olika rum som styrs från en och samma apparat. Kanske föredrar du pop i köket, jazz i vardagsrummet eller en ljudbok i sovrummet? Skräddarsy din ljudupplevelse efter rum och sammanhang.

Att ge musiken plats i inredningen har sällan varit enklare. Låt inte högtalarna stå gömda bakom tv:n utan låt dem istället bli en naturlig färgklick i rummet. De tygklädda högtalarna finns i både dova och klara färger och är subtilt designade för att smälta in på såväl bokhyllan, skrivbordet som köksön.

Se tips nedan på hur du ger högtalarna en naturlig plats i vardagen och hemmet:

Bakgrundsmusiken till morgonkaffet

Baggen, 4490 kr. Passar perfekt för större utrymmen som vardagsrum, uteplatser och öppna planlösningar.

Duettpartnern i duschen

Baggen, 4490 kr. Baggen erbjuder välbalanserat ljud med djup bas och generöst frekvensområde.

Sällskapet i köket

Stammen, 3490 kr. Kombinera med andra anslutna högtalare för att skapa ditt egna flerrumssystem.

Stämningshöjaren i vardagsrummet

Stammen, 3490 kr. Passar perfekt för små och medelstora utrymmen, såsom vardagsrum, sovrum och studiolägenheter.

Du hittar dem här!

Du kanske också gillar:

DELA (55)
PINNA (5)

Annons
Annons
Annons

Laddar