Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Rotate blir H&Ms första danska designsamarbete

16 nov, 2023 
AvRebecca Jardsdotter
Rotate blir H&Ms första danska designsamarbete
Voluminösa ärmar, spännande snitt och dramatiska draperingar – ett ChatGPT-sätt att beskriva essensen av danska Rotate! Snart finns deras paljettprydda, färgglada och mönstrade plagg på en virtuell galge nära dig. Den 28:e november släpper märket en kollektion med H&M, fullt tillägnad fest och älskade Rotateikoner.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #18 – CherrieBrand logo
Min rutin #18 – Cherrie

KLASSIKER I NYTT LJUS

Som en del av Rotates femårsfirande har det danska märket teamat upp med H&M – vilket blir klädjättens första danska designsamarbete i historien av collabs, där Karl Lagerfeld var först ut för 19 år sedan.

Tre favoriter från kollektionen!

Rotate x H&M utgörs av åtta olika plagg där skarpa axlar och markerade midjor är dominerande. Varje plagg tar avstamp i tidigare Rotate-klassiker som nu görs ut i nya versioner.

Blommig raglanklänning

Rotate x HM

Med puffiga axlar och en diskret låg krage, är denna klänning en blandning av drama och elegans. Dess tighta passform och korta silhuett framhäver din form, medan en osynlig dragkedja på baksidan garanterar ett sömlöst utseende. Vänd blickar med denna festklänning.

Annons

Glittrig miniklänning

Rotate x HM

Denna klänning är vävd med självlysande trådar och lovar att rikta strålkastarljuset mot dig i varje ögonblick. De utmärkande vadderade axlarna ger en modern twist till den klassiska formen, medan stickningen ger en smickrande passform. Den skimrande klänningen är perfekt för kvällsevenemang eller speciella tillfällen.

Blommig kavajklänning

Rotate x HM

En blandning av klassisk tailoring och feminin flair, denna stil har strukturerade axelvaddar och långa ärmar. Mångsidig i design, bär den som en elegant kavaj eller en miniklänning.

Annons

Ta en titt på resten av kollektionen här! (reklamlänk)

Alltsedan Rotate tog plats på den danska modescenen har märket varit en given destination för den som är ute efter plagg som signalerar festernas fest. Starka färger och romantiska men futuristiska detaljer har minst sagt blivit deras signum.

KÄNDISTÄTT när H&M och Rotate samarbetar

Rita Ora, Kylie Minogue, Heidi Klum, Gigi Hadid, Zara Larsson, Katy Perry – listan kan göras lång över kända kvinnor som valt att bära deras plagg.

Foto: Launchmetrics.com/spotlight, Instagram, H&M

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons