Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Margot Robbies barbielooks är en modedröm – här är våra 11 favoriter

06 jul, 2023 
AvAmie Chorr
Margot Robbie under sin pressturné i Seoul.
Margot Robbies looks under pressturnén för barbiefilmen är en modedröm. ELLE listar 11 favoriter!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Virala modehändelser 2023Brand logo
Virala modehändelser 2023

Den australiensiska skådespelerskan Margot Robbie har huvudrollen i Greta Gerwigs live-action-film Barbie. I filmen lämnar den berömda Mattel-dockan sina vänner och sitt fantasiland bakom sig för att finna sig själv i den verkliga världen.

Margot Robbie under pressträff har gett fans en inblick i skapandet av "Barbie"-världen

Vi kan lugnt säga att Margot Robbie förvandlat pressframträdandena för Barbie-filmen till en modefest. Varje outfit är noggrant kurerad och speglar hennes karaktär på pricken – där fokus varit på eleganta vintageplagg med en lekfull twist.

Annons

Margot Robbies looks under pressturnén för Barbie-filmen

Look 1: Versace

Ett vintage Versace-ögonblick för skådespelerskan, som klev ut på den rosa mattan i en rosa paljettprydd Versace-miniklänning. Klänningen bars ursprungligen av modellen Claudia Schiffer 1994.

Margot Robbie i en rosa paljettklänning från Versace.

Look 2: Schiaperelli

En miniklänning från modehuset Schiaperellis couturekollektion för vår/sommar 2023. Klänningen har en svart axelbandslös peplum-topp i kombination med en vit volang minikjol, och svart överdimensionerad markerad midja.

Annons
Margot Robbie bär en klänning tagen direkt från Schiaparellis couture visning 2023.

LOOK 3: Valentino

Här har Margot Robbie på sig en prickig Valentinoklänning matchat med en gul handväska. Även den från Valentino. Hennes vita Manolo Blahnik-klackar och Assael-smycken med pärlor är pricken över i:et.

Margot Robbie en prickig rosa Valentino klänning.

LOOK 4: Moschino

Här bär hon en vintagemönstrad Moschinominiklänning, från märkets vår/sommar kollektion från 2019. I sann Barbie-stil förlitade hon sig på kraften i accessoarer med ett par vita Manolo Blahnik-klackar och matchande solglasögon, som blivit ett vanligt inslag i hennes turnégarderob.

Annons
Margot Robbie i en jordgubbsmönstrad klänning från Moschino.

LOOK 5: Chanel

Chanel håller snabbt på att bli ett centralt varumärke i Margot Robbies barbiegarderob. Skådespelerskan sågs på Sydneys flygplats i en vintage Chanel-ensemble. Outfiten bars ursprungligen av Claudia Schiffer våren/sommaren 1996. Denna look består av en rutig rosa kavaj, klassiska tvåfärgade slingbacks och en vintage resväska i ren barbieanda.

Margot Robbie i en rosarutig vintage dröm från Chanel.

LOOK 6: Versace

I Seoul vände Robbie sig till Versace, ett favoritmärke i pressgarderoben. Den här looken – baserad på en outfit som bärs av den ursprungliga Barbie-dockan bestod av en rosa och vit kostym med kjol med matchande båtmössa, spetsiga pumps, miniväska och en glittrig rosa telefon.

Annons
Margot Robbie i en look inspirerad av ett Barbie original.

LOOK 7: Moschino

Till filmens presskonferens i Seoul fortsatte bar Margot Robbie på sin vintagestil, klädd i en Moschinokostym med kjol från märkets vår/sommar kollektion 2015. Matchat med en hjärtformad väska och rosa Manolo Blahnik-klackar.

LOOK 8: HERVE LEGER

Margot Robbies stylist återskapade en annan ikonisk look från Barbies garderob – en svart och vit baddräkt som bars av den ursprungliga dockan 1959. Klänningen en randig dröm av Hervé Léger bars med Jacques Marie Mages solglasögon, Spinelli Kilcollin-smycken och svarta Manolo Blahnik klackar.

LOOK 9: Versace

Ännu ett vintageögonblick för Margot Robbie, denna gång i Versace. Looken är från modehusets höst/vinter 1994-arkiv och fångar Barbies estetik med en metallisk rosa veckad kjol och stickad poloktröja, ihop med lila strumpor och vita klackar.

Annons

LOOK 10: VERSACE

Look från Versace med ett skimrande livstycke och en tyllkjol – också baserad på en av dockans originaldesigns.

Margot Robbie en rosa klänning med tyllkjol.

Look 11: Chanel

Låt oss avsluta med denna Chanelkostym med kjol matchat med vita Manolo Blahniks och en fluffig vit Chanel-väska.

Foto: TT & Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons