Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

ELLEs stylingredaktör: 7 favoriter i min shoppingkorg just nu

04 apr, 2024 
ELLEs stylingredaktörs vårfavoriter i shoppingkorgen.
Våren är (snart) här på riktigt och ELLEs stylingredaktör Josefine Kanth har siktet inställt på ett par väl utvalda godbitar som förhöjer våren. Se 7 favoriter i hennes shoppingkorg just nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min look #10 - Philippa ParnevikBrand logo
Min look #10 - Philippa Parnevik

1. Finstickad vår

– Högre temperaturer betyder lättare lager och jag byter ut vintergarderobens grovstickade favoriter mot finstickat och kortärmat. Perfekt för övergångsperioden mellan vinter och vår (och säsongens vårpromenader och uteserveringstunder).

Finstickad farfarströja

HM

– Jag har ögonen på denna finstickade farfarströja med dekorativa nätta knappar och sömmar som enligt mig är perfekt för vårsäsongen med lätta väderskiftningar. Nätt, chic och skön!

Finstickad farfarströja
Se mer och köp här.ReklamlänkHM
Annons

2. Vår i vit denim

– Med våren runt hörnet är jag mer än redo att säga tack och på återseende till garderobens alla mörka vinterplagg, som burits på repeat under vinterhalvåret. Förutom favoriter i ljusblå tvätt planerar jag att låta vit denim vara en del av min vårstil!

Vit denim

Jeanerica

– Jag är på jakt efter ett par vita avslappnade jeans i rak passform med medelhög midja – och har hittat den perfekta modellen hos svenska jeansmärket Jeanerica. Modellen heter Belem och finns i flera olika färgval.

Vita jeans
Se mer och köp här! ReklamlänkJeanerica

3. Till vårnecessären

– Nu när den första vårsolen (äntligen) gjort entré är det inte bara min garderob som ropar efter vårstädning, även badrumsskåpet behöver sig en rejäl uppdatering. Fukt och ett riktigt bra solskydd är ett måste i min necessär!

Annons

Solskydd

Dr. Ceuracle

– All-in-one produkten Cica regen vegan sun med SPF 50 från Dr. Ceuracle har en given plats i min necessär och kommer användas flitigt även denna vår. Varför? Den bjuder på fukt, näring och solskydd i ett svep + har en fjäderlätt textur som går in i huden på ett kick.

Cica regen vegan sun SPF 50
Läs mer och köp produkten här. Dr. Ceuracle

4. Säsong för sandaler

– H&M har precis släppt en limiterad skokollektion med det populära italienska skomärket Giaborghini och allt från de perfekta nätta slip-in sandaletterna till festliga klackar i färg finns med i den exklusiva samlingen. Läs mer om skosamarbetet här!

Flip-flop sandaletter

HM x Giaborghini

– Som den flip flop-älskare jag är kan jag inte sluta sukta efter dessa slip-in sandaletter i minimalistisk design, perfekt nyans av beige och gåvänlig klack. Jag vill bära dessa till vardags i vår, sommarens bröllop och allt där i mellan!

Flip-flop sandaletter
Se mer och köp här.ReklamlänkHM x Giaborghini
Annons

5. Doftbyte

– För mig betyder ny säsong nya rutiner och våren 2024 är jag sugen på att varva min signaturdoft Ambre Nuit från Dior med något nytt – något fräscht som samtidigt har tyngd och karaktär.

Parfym – Thé Noir

Le Labo

– Jag är nästintill besatt av doften Thé Noir från Le Labo och efter att ha tappat den i badrumsgolvet förra året (ja, den gick absolut i tusen bitar) tänker jag att våren 2024 kanske ska bli då jag biter i det sura äpplet och investerar i en ny!

Thé Noir
Läs om parfymens doftnoter här.ReklamlänkLe Labo

6. Ljus denim i alla dess former

– Ljus denim i alla dess former känns alltid helrätt när våren slår till. Detta år är jag extra sugen på att låta en oversized och boxig skjorta i denim vara ett starkt nyckelplagg i min vårstil och planerar att bära det ihop med matchande jeans men även till festligare plagg som en svart figurnära kjol eller tunn slipklänning.

Annons

Jeansskjorta

HM

– Jag har ögonen på denna jeansskjorta i oversized och något boxig passform. Fin att bära både som skjorta och jacka när vädret tillåter.

Jeansskjorta
Se mer och köp här.ReklamlänkHM

7. Hemmets prick över i:et

– Med en flytt i bagaget och ett nytt hem som ekar tomt är jag numera på ständig jakt efter få men utvalda tillskott som gör mitt nya hem ett hem – till exempel en lampa som blir pricken över i:et där hemma.

Taklampa

Akari 26A Noguchi – Vitra

– Jag drömmer dagligen om den taklampan Noguchi som är formgiven av Isamu Noguchi för Vitra, och tänker att den skulle ge det där lilla extra till mitt sovrum. Det är minst sagt en investering, men en tidlös investering som håller sig minst lika aktuell nu som x antal år framåt. Och annars, en fin lampa att dagdrömma om!

Akari 26A Noguchi
Se mer och köp här! ReklamlänkVitra

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons