Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Adoore släpper festkollektion – här är favoriterna vi vill ha

15 nov, 2023 
AvSandra Bohlin
festkollektion adoore 2023
På jakt efter de perfekta festklänningarna till vinterns alla fester? Nu släpper Adoore sin festkollektion och här är allt du vill veta om den!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Glimrande glitter, stilsäkra stickmönster och klassiska detaljer – Adoores senaste festkollektion bjuder på allt vi drömmer om till säsongens festgarderob! Oavsett om det är julfesten, aw:n, julafton, nyårsafton du letar festlook till så hittar du garanterat något bland deras festnyheter.

Se hela festkollektionen här (reklamlänk)!

festkollektion adoore 2023

Styla festlook – 3 stilsäkra tips

Festklänningen är ju såklart huvudpersonen i festlooken men det är detaljerna som fulländar den! Här är våra bästa stylingtips för en snygg och festlig vinterlook:

Annons

1. Styla med höga stövlar.

2. Toppa med en stilsäker kavaj.

3. Satsa på detaljrika smycken – här hittar du de senaste smyckestrenderna just nu.

Inspireras mer till vinterns festlooks här!

festkollektion adoore 2023

Adoore festkollektion 2023

Spana in kollektionen nedan!

Stickad midiklänning

Adoore

Grå, stickad midiklänning i gråmelerad med en vadderad axel och långa ärmar. Den är kabelstickad och har en slits baktill och passar såväl till hemmamyset som till jobbfesten!

Annons

Röd ribbstickad klänning

Adoore

På jakt efter den perfekta julklänningen i rött? Då kan su sluta leta! Denna är gjord i ett stretchigt ribbstickat material, har långa ärmar med vid ärmslut och en djup hjärtformad halsringning – helt perfekt helt enkelt!

Glittrig miniklänning

Adoore

Asymmetrisk klänning i multimetallic färg med en vriden bandeau-kupa i framsidan – den ultimata festklänningen!

Annons

Kort stickad klänning

Adoore

Benvit, kort klänning med en kabelstickad topp och en cirkelskuren samt voluminösa helånga ärmar. Styla med dina favoritboots för en snygg vinterlook!

Off shoulder-klänning

Adoore

Elegant stickad off shoulder-klänning gjord i ett kraftigt ribbstickat material. Den har en o oversized, ribbstickad, vikbar off shoulder-detalj och en slits baktill.

Annons

Elegant midiklänning

Adorre

Stilsäker klänning med en off-shoulder passform och fullängds ballongärmar. Den kommer i en midi-längd och har dekorativa ruchade midjedetaljer för att skapa en smickrande siluett.

Kort prickig klänning

Adoore

Snygg miniklänning i svart med vitt prickigt tryck. Klänningen har vass V-ringning, långa trumpetärmar och vadderade axlar.

Annons

Svart midiklänning med scarf

Adoore

Svart, stilsäker midiklänning med avtagbar scarf som sätter en trendig touch till looken! Klänningen har en djup V-ringning , djärva axlar med förstärkning och knytband i midjan för en smickrande siluett.

Kort skjortklänning med glitter

Adoore

Glimrande klänning med en vass krage, långa trumpetärmar och vadderade axlar. Den kommer i en minilängd och har två dekorativa slitsar framtill.

Annons

Se mer:

Behind the scenes med Zećira MušovićBrand logo
Behind the scenes med Zećira Mušović

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons