Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Ultimata guiden: Alla tips du behöver för ett minnesvärt nyårsfirande

30 nov, 2023 
AvPenellope Ness
Ultimata guiden: allt för ett minnesvärt nyårsfirande
Fyll på med pepp och inspiration till årets nyårsfirande genom vår ultimata guide! Vi listar de bästa tipsen inom mat, dryck, mode och skönhet som garanterar en oförglömlig start på det nya året – oavsett om du planerar för hemmakväll eller fest.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Decodrömmar: Festdukning med mycket av alltBrand logo
Decodrömmar: Festdukning med mycket av allt

Nyårsafton närmar sig med stormsteg, och oavsett om du föredrar ett mysigt hemmafirande eller en festlig dansnatt, är det dags att börja med förberedelserna. Vi har samlat de perfekta tipsen för att säkerställa att du får en minnesvärd kväll. I guiden får du ta del av allt från de bästa drink, mat och snackstipsen till inspiration för både outfit, makeup och dukningsdekoration!

Kendall Jenner och Hailey Bieber

Vad kan man göra på nyår?

För en intim hemmakväll rekommenderar vi att skapa en mysig atmosfär med stämningsfulla ljus, din favoritmat och en personlig spellista (baserad på ditt stjärntecken). Om du istället längtar efter ett dansmaraton kan du satsa på glittriga dekorationer, spännande drinkar och en sprakande look.

Annons

Drinkar nyår

Hemmakväll: För en sofistikerad touch till ditt hemmafirande är klassisk champagne det ultimata valet. Den bubblande drycken ger en festlig känsla och passar utmärkt att skåla in det nya året med. För de som föredrar en alkoholfri variant finns det mousserande alternativ som ger samma eleganta känsla.

Fest: Om du planerar att fira med fest och att dansa natten lång, varför inte satsa på eleganta drinkar? En New York sour eller en vacker, syrlig cocktail med tranbär, kommer definitivt att sätta tonen för en kväll full av festligheter. Välj någon av dessa säsongsanpassande cocktails till din nyårsfest!

Mat Nyår

Hemmakväll: Skapa en minnesvärd nyårsupplevelse genom att imponera med en (enkel) hemlagad trerättersmiddag. Välj dina favoriträtter eller våga dig på nya kulinariska äventyr. Att njuta av en exklusiv måltid i bekvämligheten av ditt eget hem kommer definitivt att sätta pricken över i:et på nyårsfirandet.

Annons

Fest: Om du planerar en festligare nyårsafton och vill erbjuda dina gäster något passande innan ni ska ut och dansa, föreslår vi en minibuffé med olika alternativ. Hitta små och enkla tilltugg som tillfredsställer alla smaklökar. Detta alternativ skapar en social och smakfull atmosfär, där gästerna kan utforska olika läckerheter.

efterrätt nyår

Hemmakväll: Om du väljer att avsluta din middag med en sötsak kan du prova på att laga en läcker efterrätt hemma. Varför inte testa en enkel chokladfondue med en mängd olika doppningsalternativ, eller kanske en lyxig chokladkräm med björnbär?

Fest: När det kommer till att avsluta en festkväll med något sött finns det många alternativ att välja mellan. Du kan avrunda kvällen med ett urval av macarons eller prova någon glammig desserter med champagne. Valet är ditt!

Dekoration nyår

Hemmakväll: För ett mysigt firande hemma rekommenderar vi att du inreder med varm belysning. Skapa en intim atmosfär med hjälp av ljusstakar och ljusslingor. Sprid det mjuka ljuset runt om i hemmet för att skapa en känsla av värme och trivsel. De levande ljusen ger också en touch av elegans till ditt inomhusfirande.

Annons

Fest: Om du väljer att hålla i en festlig nyårsafton, satsa på glittrande dekoration och en snygg dukning med en lyxig känsla. Hitta detaljer och dekorativa element som kan ge ditt hem en festlig touch. Låt det glittrande nyårsfirandet lysa upp natten och skapa en minnesvärd stund för alla inblandade.

Klänning nyår

Hemmakväll: För en avslappnad nyårskväll hemma är bekväma loungewear eller mysiga mjukisset ett utmärkt val. Satsa på mjuka material och matchande färger. Välj en look som kombinerar stil med komfort så att du kan njuta av kvällen med nära och kära. Ett par sköna tofflor kan vara det lilla extra som gör kvällen extra mysig.

Fest: Om du planerar ett större firande med dans och glamour är det dags att plocka fram en elegant festklänning. Det här alternativet är perfekt för dem som vill gå all in och skapa en minnesvärd nyårslook!

.

Smink nyår

Hemmakväll: Om du föredrar en mysig hemmakväll finns inget härligare än att skippa sminket och istället unna din hud lite extra kärlek. Skin prep är det är ett perfekt sättet att välkomna det nya året och som ger dig en fräsch och naturlig look. Ge din hud en boost med fukt och kärlek för att starta året på bästa sätt.

Annons

Fest: För de som planerar att välkomna det nya året på dansgolvet är ett hett tips att satsa på en trendig makeup. Prova en look med läppar i fokus och en enkel bas eller addera lite glitter för extra glamour. Varför inte inspireras av årets största sminktrender?

Frisyr nyår

Hemmakväll: För en mysig hemmakväll kan du skippa locktången och hårsprayen, och istället unna ditt hår lite extra kärlek. En vårdande hårinpackning eller en avslappnad uppsättning kan vara det perfekta sättet att vårda din frisyr och samtidigt starta det nya året med friskt hår.

Fest: Ska du spendera nyårsnatten på dansgolvet? Då är det a och o med en frisyr som inte bara ser fantastisk ut utan även håller sig på plats. Lär sig de bästa knepen från kändisfrisören för att skapa snabb volym eller upptäck våra tips för snygga och enkla uppsättningar som kommer att hålla under hela dansmaratonet!

Naglar nyår

Oavsett om du planerar att fira hemma i mysiga kvarter eller är bjuden på en glittrande fest, är nyår det perfekta tillfället att unna dig en snygg manikyr. Utforska årets hetaste nageltrender och låt dig inspireras av ett urval av lack som passar alla stilar och tillfällen.

Annons

Musik nyår

Hemmakväll: För en avslappnad atmosfär hemma är lugn bakgrundsmusik ett perfekt val. Skapa en spellista med jazz eller akustiska låtar som höjer mysfaktorn. Perfekt om du och ditt sällskap vill sitta vid elden, njuta av god mat och skapa härliga minnen. Eller varför inte låta stjärnorna bestämma kvällens musik genom en spellista baserat på ditt stjärntecken?

Fest: Om du planerar för fest ska du satsa på en energisk spellista. Fyll den med de senaste hitsen och nostalgiska partylåtar. Se till att inkludera låtar från olika genrer för att tillgodose alla olika musiksmaker. Pumpa upp volymen och låt musiken bli soundtracket för ett minnesvärt nyårsfirande!

Parfym nyår

Oavsett planer är det trevligt att dofta lite extra gott. Varför inte välja parfymen som passar just dig, baserat på ditt stjärntecken? Inled det nya året med en doft som speglar din personlighet och hitta din nya signaturdoft. Vi har de bästa parfymtipsen för varje stjärntecken!

Följ vår guide och skapa det perfekta nyårsfirandet som passar din stil, oavsett om det är i hemmets lugn eller på en sprakande fest!

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons