Annons

Annons


Dags att utse ”Årets inredningsbloggare”

Succén är tillbaka! Nu är det återigen dags att utse "Årets inredningsbloggare" på ELLE Decoration Swedish Design Awards. Vill du att din favoritblogg ska vara med i tävlingen? Nominera den här!

Annons

Vi på ELLE Decoration älskar inredningsinspiration – och därför älskar vi inredningsbloggar! För att uppmärksamma alla landets duktiga och inspirerande inredningsbloggare lite extra instiftade vi förra året ett nytt pris på ELLE Decoration Swedish Design Awards –nämligen ”Årets inredningsbloggare”. Priset delas ut i samarbete med designgalans huvudsponsor IKEA och nu är succén tillbaka!

PB_elle_tintin_0328

Styling: Emma Persson Lagerberg, foto: Petra Bindel Bilden publicerade ursprungligen i hemma hos-reportaget ”De bytte ut allt – och lockade fram lägenhetens själ”

”Årets inredningsbloggare” skiljer sig från de övriga genom att vara ett ”folkets pris” där vinnaren utses genom en omröstning på elledecoration.se. Från och med i dag och till och med den 31 oktober har du chansen att nominera din favoritblogg (eller varför inte din egen blogg!) här nedan. De tio bloggare som fått flest nomineringar blir finalister och då är det återigen upp till er läsare att rösta fram vinnaren!

bloggare_nominera_logga

Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt om tävlingen!

Nominera din favoritblogg till Årets inredningsbloggare 2017

logga_ikea

Du kanske också gillar:

FÖLJ ELLE DECORATION PÅ FACEBOOKAnnons
Annons
Annons

Laddar