Annons

Annons


Rösta på din favoritblogg till Årets inredningsbloggare – vinn galabiljetter!

Nu kan vi äntligen presentera de 10 finalisterna till Årets inredningsbloggare 2017! Se till att rösta på din favorit – och ta chansen att vinna biljetter till den stora designgalan ELLE Decoration Swedish Design Awards!

Annons

Vi på ELLE Decoration älskar inredningsinspiration – och därför älskar vi inredningsbloggar! För att uppmärksamma alla landets duktiga och inspirerande inredningsbloggare lite extra instiftade vi förra året ett nytt pris på ELLE Decoration Swedish Design Awards (EDSDA) – nämligen ”Årets inredningsbloggare”. Priset delas ut i samarbete med designgalans huvudsponsor IKEA och nu är succén tillbaka!

Efter att våra läsare fått nominera sina favoritbloggar kan vi nu stolt presentera de 10 finalisterna.

finalistlogga_arets_inredningsbloggare

De 10 finalisterna i Årets inredningsbloggare 2017 är:

Rösta på din favorit och missa inte att anmäla dig till vårt nyhetsbrev för chansen att vinna galabiljetter till dig och en vän!

ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017 hålls den 6 februari på Berns i Stockholm.

Rösta på Årets inredningsbloggare 2017

 

OBS! Endast EN röst från samma enhet kommer att räknas. När den slutgiltiga sammanställningen görs kommer alla eventuella dubbelröster filtreras bort.

Anmäl dig till nyhetsbrevet – få chansen att vinna galabiljetter!

    Få den bästa inspirationen och de smartaste tipsen direkt i din mejl varje vecka – plus en chans att vinna biljetter till designgalan!
    Läs vår integritetspolicy här
    Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren!

Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt om tävlingen!

Omröstningen pågår till och med den 9 januari och vinnaren presenteras på ELLE Decoration Swedish Design Awards den 6 februari.

Du kanske också gillar:

FÖLJ ELLE DECORATION PÅ FACEBOOKAnnons
Annons
Annons

Laddar