Artikeln innehåller reklamlänkar

Grafisk inredningsdröm i svart och vitt

10 mar, 2016 
AvCecilia von Mentzer
Den grafiska stilen tas till sin spets i den här inredningsdrömmen som ligger ute till försäljning på Hemnet just nu! Kika in i lägenheten som agerat hem åt en känd journalist och H&M:s stylistchef.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
grafiskthem_hylla

När journalisten och bloggaren Andrev Walden och H&M:s stylistchef Lisa Carlén säljer sin lägenhet på Södermalm i Stockholm får vi kika in i en svartvit dröm där den grafiska stilen är så väl genomförd att man inte kan annat än baxna. Till och med hyllan i barnrummet är matchad med stilrena leksaker och diverse svartvita, grafiska element – ja, då vet man att man kommit till inredningshimlen eller åtminstone till ett drömhem för en liten familj!

Annons

Stylist: Åsa Copparstad
Fotograf: Anna Malmberg för Fantastic Frank (reklamlänk)

grafiskthem_tavelvagg

Genomgående i hela lägenheten ligger ett vitlaserat trägolv, väggarna är vitmålade, här finns fungerande kakelugn och ett arkitektritat kök. Vid köksfönstret står ett platsbyggt bord med plats för fyra. Lägenheten är ovanligt ljus och en balkong i söderläge gör förstås sitt till. Den nås från ett av sovrummen. Charmigt med mycket konst, affischer och foton som tar plats både på väggar, tavellister och hyllor. Du som gillar den grafiska stilen hämtar helt klart massor med inspiration här. Spana särskilt in den vackert bäddade sängen och den grå soffan där mängder med snygga kuddar får plats.

Annons
grafiskthem_vagghyllor
grafiskthem_soffa
grafiskthem_sovrum
Annons
grafiskthem_garderober
grafiskthem_barnrum
Annons

Vill du se fler bilder? Här hittar du hela annonsen (reklamlänk)!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons