Annons

Annons


ELLE Trendspaning – en inspirationskväll med inredning, mode och skönhet

Vilka är de viktigaste trenderna inom mode, skönhet och inredning?

Det vet Cia Jansson, Emma Unckel, Svante Öquist och ELLEs skönhetsbloggare Kakan Hermansson. Kom och hör dem trendspana – en kväll tillsammans med redaktionen och läsare!

elle_trendspaning_851x315

MODE. Träffa Cia Jansson, ELLEs chefredaktör, som presenterar de senaste trenderna inom mode och ger en framåtblick. Med på scen kommer inbjudna gäster från branschen att dela med sig av senaste nytt.

Annons

BEAUTYNYTT. Träffa ELLEs beautyredaktörEmma Unckel samt ELLEs skönhetsbloggare,Kakan Hermansson. Tillsammans guidar de dig till skönhetstrenderna och ger konkreta makeup-, hår- och hudtips.

INREDNING & DESIGN. Träffa Svante Öquist, ELLE Decorations chefredaktör, som guidar dig till inredningstrender och design tillsammans med en speciellt inbjuden gäst.

ALLT DU BEHÖVER VETA:

NÄR: Tisdagen den 24 maj 2016

VAR: Scandic Continental, Vasagatan 22

TID: Vi öppnar dörrarna kl 17.30 och bjuder på ett glas vin.

PRIS: 299 kr om du är prenumerant, 399 kr om du inte är prenumerant.

BILJETT: Köp din biljett i ELLEs shop: www.allermediashop.se/elletrendspaning

Programmet på scen äger rum kl 18.00–20.00, inklusive en kort paus. Efter programmet är du välkommen att mingla med oss på redaktionen och andra läsare. Dessutom kan du shoppa utvalda produkter från ELLE och njuta av ett glas vin med tilltugg som ingår i biljettpriset. ALLA får en utvald goodiebag av ELLE.

Välkommen!

Du kanske också gillar:

FÖLJ ELLE DECORATION PÅ FACEBOOKAnnons
Annons
Annons

Laddar