Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Här är Ellos Homes sommarnyheter 2024

08 apr, 2024 
AvStina Meyerson
ellos sommar nyheter 2024
Sommaren 2024 har kommit till Ellos Home! Nu finns det härligt soliga inredningsnyheter ute i butik – och shoppingredaktören listar här sina favoriter ur sortimentet.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Trots att solen fortfarande varvas med snöblandat regn är faktiskt sommaren 2024 i antågande! Med den stundande säsongen har också härlig ny inredning börjat landa i butikerna – och nu presenterar Ellos Home sin senaste kollektion inför sommaren.

Nyheterna inkluderar exempelvis vackra caféstolar och rottingfåtöljer till balkongen eller uteplatsen, samt allt du behöver för att skapa en vacker sommardukning. Se bilderna från Ellos Homes sommarkollektion här!

Klicka på bilden för att komma direkt till kollektionen.

Här hittar du Ellos sommarkollektion 2024! (reklamlänk)

Annons

Ellos sommarnyheter 2024

Är du nyfiken på Ellos Homes sommarnyheter? Här listar ELLE Decorations shoppingredaktör Stina Meyerson sina åtta favoriter ur sortimentet!

Mönstrad tallrik

Les Ottomans

Duka med vackra tallrikar i sommar! Den här tallriken i keramik har målats för hand i Italien, och finns exempelvis med en kronärtskocka eller solros på.

Vävd utomhusmatta

Ellos Home

Tålig, vävd utomhusmatta med snygga ränder – som är perfekt för balkongen eller uteplatsen. Självklart kan du även använda mattan inomhus.

Annons

Randig caféstol

Ellos Home

Klassiska caféstolar i rotting med ett vackert randigt mönster, som finns i två fina färgkombinationer. Stolarna är stapelbara så att du enkelt kan spara plats!

Randig duk med bordstabletter

Ellos Home

Satsa på vackra textilier för att sätta dukningen i sommar! En duk sätter verkligen pricken över i, och den här i bomull med klassiska ränder är ett utmärkt alternativ. Toppa med vackra bordstabletter som gör det där lilla extra.

Annons

Fåtölj i rotting

Ellos Home

Vacker fåtölj av rotting i med ett fint bågformat mönster i ryggen. Du sitter bekvämt i fåtöljen på dynan med tygklädsel och skumfyllning,

Rutiga lakan

Ellos Home

Vill du pryda soffan, balkongfåtöljen eller sängen med fina kuddar i sommar? Satsa på det här örngottet i supermjuk tvättad, ekologisk bomullsmuslin. Köp hela påslakansetet för att göra hela sängen sommarfin!

Annons

Randiga servetter

Ellos Home

Ett set om fyra randiga servetter i bomull, med fållade kanter. Servetterna finns i gult och vitt eller rosa och vitt.

Rutig cafégardin

Mimou

Cafégardin med ett rutigt mönster i återvunnen bomull och polyester. Gardinen kan användas som en spänngardin i fönster samt på en dörr eller ett skåp.

Annons
Decodrömmar: Festdukning med mycket av alltBrand logo
Decodrömmar: Festdukning med mycket av allt

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons