ANNONSSAMARBETE MED CLAS OHLSON

Stilsäkra uteplatsen med rätt belysning – här är årets 3 hetaste lamptrender

23 apr, 2024 
AvElinor Hedgren
Äntligen är det hög tid att flytta ut på balkongen och i trädgården. Det viktigaste av allt för att skapa en harmonisk plats att trivas på? Belysningen! Här djupdyker vi i tre av säsongens hetaste lamptrender, perfekta att inspireras av när du gör uteplatsen redo för våren. Mellan 22-28 april har Clas Ohlson upp till 30% på hela solcellssortimentet för dig som är eller blir medlem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Efter en lång vinter börjar vi se ljuset i tunneln och kan planera för vår favoritplats – uteplatsen! Oavsett om du har en balkong, en terass eller en trädgård så är det nu hög tid att börja tänka på hur du vill ha det för att skapa en inbjudande plats att samla vänner och familj på.

Men vad ska man tänka på när man inreder uteplatsen? Tänk fina textilier, bekväma sittmöbler, blommor och kryddor och du har kommit långt i planerna. Men det allra viktigaste är belysningen!

SOLCELLSLAMPOR – PRAKTISKA, SNYGGA OCH TRENDIGA!

Solcellslampor är ett perfekt val till uteplatsen då de inte bara är snygga, utan också väldigt praktiska. En av fördelarna är att du slipper krångliga och fula elkablar som förstör helheten. Dessutom är de funktionella eftersom de sköter sig själva – lamporna laddas upp av solen under dagen, även vid molnigt väder även om det inte är lika effektivt som när solen gassar. När skymningen faller aktiveras de automatiskt och släcks när det ljusnar.

Solcellslampor behöver inte kompromissa med stil eller trender – de kan vara lika snygga som vilken lampa som helst! Hos Clas Ohlson finns ett stort utbud av solcellslampor i flera olika modeller, färger och material som passar alla tillfällen, stämningar och stilar. Låt dig inspireras av vårens populäraste trender och skapa den perfekta utomhusbelysningen med solcellslampor från Clas Ohlson.

INRED MED SOLCELLSLAMPOR – 3 HETA TRENDER I VÅR


1. SKANDINAVISK MINIMALISM

Den skandinaviska inredningstrenden kännetecknas av sin moderna och minimalistiska stil. Genom att kombinera rena linjer, ljusa färger och naturliga material som trä, läder och metall, skapar den en harmonisk känsla till trädgården eller uteplatsen.

Rund solcellslampa

Denna vackra lampa med sin vita, frostiga design är den perfekta dekorationsbelysningen. Med flera tillgängliga storlekar kan du enkelt skapa en unik och personlig belysning genom att mixa och matcha dem precis som du önskar. Placera dem vid poolen, på balkongen eller i trädgården.

Bordslampa solcell

Skapa en inbjudande atmosfär med denna eleganta lampa i stilren skandinavisk design, perfekt att placera på middagsbordet. Oavsett om det är en grillkväll eller en avkopplande stund på balkongen ger denna lampa ett stämningsfullt ljus som förhöjer atmosfären.

Solcellslykta med handtag

Sätt trenden med denna praktiska och snygga solcellslampa! Tack vare sitt smidiga handtag är den så enkel att flytta runt på uteplatsen – ställ den på golvet, på bordet eller häng upp den på en krok. Den funkar även utmärkt att ta med sig i båten eller på campingsemestern. Lampan har olika färg- och ljuslägen.

2. NATURLIGA MATERIAL

I år ser vi hur lampor i material som rotting och bambu tar allt mer plats. Dessa vackra och naturliga material är perfekta för en avslappnad, bohemisk och varm känsla som smälter in fint i utemiljön. Det vävda mönstret skapar ett vackert och behagligt ljus som genast höjer mysfaktorn på din uteplats.

Solcellslykta i rotting

Dessa snygga solcellslyktor i rotting finns i två olika storlekar och är så enkla att flytta runt beroende på var du vill ha belysningen – ställ dem på golvet, på bordet eller häng dem på väggen. Det varma, mjuka skenet är perfekt för långa och mysiga kvällar utomhus i sommar.

Ljusslinga i rotting

Vi älskar dessa härliga ljusslingor med bollar av rotting. Häng dem i träd och buskar, på väggen eller på balkongräcket – möjligheterna är oändliga!

Ljuslykta och taklampa i bambu

Clas Ohlsons stilrena lampor i bambu ger en harmonisk känsla och en stämningsfull belysning. Inred med flera olika lampmodeller i materialet för att få ett vackert och stilrent helhetsintryck på uteplatsen.

3. STILRENT STÅL

Lampor i stål är hetare än någonsin! Dess minimalistiska design och eleganta silhuett skapar en tidlös känsla som passar in i många olika inredningsstilar, från industriell till skandinavisk. Eftersom den svarta färgen kan skapa spännande kontraster är det både en statement piece som drar uppmärksamhet till sig, eller ett subtilt komplement till inredningen som sömlöst smälter in i olika miljöer.

Rund solcellslykta

Denna retroinspirerade lykta är ett perfekt och lättskött alternativ till din uteplats. Designen ger ett stilrent intryck och lampans varmvita ljus kastar ett fint mönster på golvet eller bordet. Finns i två olika storlekar.

Ljusslinga med solcell

Ge uteplatsen en extra touch av stil med denna dekorativa ljusslinga! Med sin svarta och industriella design samt stora lampor tillför den en snygg och trendig känsla, perfekt för att sätta stämningen för alla olika tillfällen i sommar.

Hängande solcellslampa

Denna hängande lampa i retrodesign är en så snygg detalj till uteplatsen! Med sin charmiga stil tillför den inte bara karaktär till din utomhusmiljö, utan skapar även ett inbjudande och stämningsfullt sken.

Upptäck vårens solcellsnyheter på Clas Ohlson!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥