Annons

Annons


6 anledningar till att ha ett vinterbröllop

Det blir mörkare, kallare och mystiken tätnar... Det finns definitivt rum för sagolik magi. Här är 6 anledningar till varför du ska ha ett vinterbröllop.

Majoriteten av alla bröllop sker under sommarmånaderna. Det är förståeligt, sommaren är en enkel årstid med mycket glädje. Men underskatta inte ett vinterbröllop! Tänk er en snöklädd, vacker lokal där levande ljus både inger värme och mjuka skuggor i salen. Avsluta med en stjärnklar himmel som lyses upp av fyrverkerier efter bröllopsmiddagen.

Läs också: 9 inspirerande bilder till vinterbröllopet

Här är 6 anledningar till varför ni ska välja ett vinterbröllop:

1. December är festernas månad

Det är glöggbjudningar åt höger och vänster, ljusslingor och ljuslyktor vart du än vänder blicken och människor är glada och förväntansfulla. Varför inte rida på vågen?

2. Alla är hemma!

Att gifta sig under sommaren innebär alltid en risk att dina vänner och släktingar är iväg på semesterresor. Under vinterhalvåret är däremot de allra flesta hemma vilket gör att chansen att dina gäster kan närvara under ditt bröllop är betydligt större.

3. Bröllopsbilderna…

En gnistrande sjö eller blommig trädgård för all del. Men att ta bröllopsfotona i ett snötäckt landskap är svårslaget. Så vackert!

4. Riskerna minimeras

Eftersom det är färre par som gifter sig under vintern är det inte lika högt tryck på leverantörer och liknande. Det minskar risken för att något ska gå fel eller hamna mellan stolarna.

5. Du sparar pengar

Eftersom de flesta brudpar vill gifte sig under våren och sommaren är priserna normalt sett något lägre under vintern. Ka-tjing!

6. Glitter? Dekorationer? Kör på!

Under december gäller regeln extra allt. Vill du applicera den på ditt bröllop kommer ingen att höja på ögonbrynen. Addera glitter, dekorationer, ljus och allt du kan komma på!

Du kanske också gillar:

FÖLJ ELLE DECORATION PÅ FACEBOOKAnnons
Annons
Annons

Laddar