Annons

Annons


10 heta designhotell – under 2 000 kronor

Snygga designhotell som inte kostar skjortan – finns de? Absolut, kolla bara in den här listan!

Ibland är resan målet, ibland är hotellet målet. Men allt som oftast vill vi bara bo snyggt och härligt – utan att bli ruinerade. Det finns ju mycket annat att lägga pengarna på. Här är 10 prisvärda designhotell på ställen vi gärna besöker.

Annons

banys-oriental

Banys Oriental, Barcelona

Charmigt hotell med suveränt läge i bohemiska området Born, nära till allt. Rummen är modernt och snyggt inredda, vissa med loft. Försök boka ett av rummen i porten bredvid. Från 725 kr.

Nylo-nyc2

nylo-localbar

Nylo, New York

Om du hellre vill bo Uptown är Nylo ett hett tips. Snygga, små rum och en snygg takbar. Med tunnelbanan tar du lätt runt och du är en kort promenad från Central Park och Amercian Museum of Natural History. Från 1 100 kr.

oceandrive_hotelloceandrive_terrass

Ocean Drive, Ibiza

För den som vill bo i Ibiza stad är OD ett bra tips. Fina och fräscha, men kanske lite små, rum och serviceminded personal. Fantastisk utsikt, om du bor på rätt sida av hotellet. Från 740 kr.

ODPortPortals_terrass

ODPortPortals_hotellrum

OD Port Portals, Mallorca

Om du redan har sett Palma och vill ha en annan vy och tänker mer modernt än Mallorcarustikt kan det aldrig bli fel med ett glas välkylt rosado på terrassen i den ljumma Medelhavsbrisen. Stor, härlig pool. Från 710 kr.

Row-NYC-Yellow-2-Double-Beds-Room-2_ntmrl4

Row NYC, New York

New York är känt för svindyra hotellrum små som sardinburkar. Får man plats att öppna väskan är man glad. Row är lite slitet, men ändå fräscht, har hyfsat stora rum och en ung designhotellig känsla. Läget är inte det coolaste men helt okej, två kvarter från Times Square, och ett tips som sparar både tid och dollars är att ta flygbussen från Newark till Port Authority, också två kvarter bort. Från 1 200 kr.

Church-Street-Hotel-04a

Church Street Hotel, London

Litet, originellt hotell i starka spanska färger och med en poppis bar. I södra London, långt ifrån de vanliga hotellkvarteren, men mycket charmigare! Från 900 kr.

boutique-hotel-Jakes-Hotel-Villas-and-Spa-St.-Elizabeth-Bedroom-4-3-2

Jake’s hotel, Treasure Beach, Jamaica

Välkommen till bohoparadiset och en av öns härligaste stränder. Karibisk känsla och färger och dekor som påminner om både Mexiko och Marocko, på Jakes terrasser sitter man gärna länge och tittar ut över ett turkost hav och solnedgången. Från 1 200 kr.

 

lemarais-new-orleans

Hotel Le Marais, New Orleans

Bara ett halvt kvarter från allt buzz på Bourbon Street ligger mysiga, snygga och coola Le Marais. Plus för snygga rum, urtrevlig personal och ett litet poolområde. Från 1 900 kr.

hotell_lasemilla

Le_Semilla_terrass

Le Semilla, Playa del Carmen, Mexiko

Charmigt och snyggt designhotel med stor omsorg kring de små detaljerna, det är som en oas i det annars väldigt turistiga Playa del Carmen med underbar personal, oslagbar frukost och bra grejer som gratis cykeluthrning. Från 1 900 kr.

vive-hotel-waikiki-entrance

cosmopolitan-room-vive-hotel-waikiki

Vive Hotel Waikiki, Honolulu

Coolt hotell med perfekt läge när Waikiki Beachs nöjen och, förstås, själva stranden. Fräscha rum och den perfekta basen för ett par dagar i Honolulu. Från 1 400 kr.

Av Mari Janson

Du kanske också gillar:

FÖLJ ELLE DECORATION PÅ FACEBOOKAnnons
Annons
Annons

Laddar